Football Talk

Παρθενική... προπόνηση για τον Παναθηναϊκό με τον Αλόνσο για τη νέα σεζόν!

Παρθενική... προπόνηση για τον Παναθηναϊκό με τον Αλόνσο για τη νέα σεζόν!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται πλέον στο... τιμόνι του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τους τεχνικού.

Την πρώτη προπόνηση της σεζόν 2024/25 πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (19/06), αυτή τη φορά υπο το... ξάγρυπνο βλέμμα του Ντιέγκο Αλόνσο.

22222222222222222222_1.jpg

Στο πρόγραμμα των «πράσινων» εντάχθηκαν ασκήσεις συναρμογής, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα σε μικρά τέρματα, πάντα υπό τις οδηγίες του Ουρουγουανού τεχνικού.

Ο Πάλμερ Μπράουν συμμετείχε στο πρώτο μέρος της ομαδικής προπόνησης, ενώ συνέχισε με ατομικό. Παράλληλα, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ένιωσε μια ενόχληση στον τένοντα της επιγονατίδας και ως εκ τούτου ακολούθησε πιο ήπιο πρόγραμμα.

3333333333333333333.jpg

Οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Κλεϊνχέισλερ, Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Λημνιός και Κώτσιρας σημείωσαν... απουσίες, ενώ έλειπαν και οι Μπάλντοκ και Αραό, οι οποίοι έχουν πάρει επιπλέον ημέρες άδεια.

Συμμετείχε, πάντως, ο Νίκας, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση του Τρυφυλλιού θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (20/06).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0