Football Talk

Αλμέιδα: «Είναι όμορφα στην ΑΕΚ, μου φέρονται καλά και αυτό με γεμίζει περηφάνια»

Αλμέιδα: «Είναι όμορφα στην ΑΕΚ, μου φέρονται καλά και αυτό με γεμίζει περηφάνια»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και πάλι ο Ματίας Αλμέιδα για την ΑΕΚ και την Ελλάδα, σε μία συνέντευξη που παραχώρησε σε κανάλι Youtube της πατρίδας του.

Ο Αλμέιδα δεν «κρύβει» την αγάπη του για την ΑΕΚ και την εκφράζει σε κάθε ευκαιρία που βρει.

Ο «Πελάδο» παραχώρησε συνέντευξη σε κανάλι Youtube στην Αργεντινή και μίλησε για την παρουσία του στην Ελλάδα. Ενώ τόνισε το θετικό κλίμα που επικρατεί, αλλά και την απόλυτη στήριξη που έχει από το κλαμπ.

Αναλυτικά όσα είπε για την ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ ήταν μια μεγάλη πρόκληση, ήθελα να πάω στην Ευρώπη. Δεν ήταν εύκολο να πάω στην Ευρώπη ως προπονητής και προέκυψε η δυνατότητα στην Ελλάδα. Μου είπαν ότι με ήθελαν, αλλά με ένα συμβόλαιο που αν με έδιωχναν από το πρώτο παιχνίδι, δεν θα με πλήρωναν άλλο. Και δέχθηκα. Μετά από έξι μήνες ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με ένα συμβόλαιο ως το 2028. Έχω μια πολύ καλή σύνδεση με τη διοίκηση και με τον ιδιοκτήτη. Ο κόσμος εκεί στην Ελλάδα έχει μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Είναι παρόμοιο με την Αργεντινή. Είναι ό,τι πιο κοντινό έχω ζήσει σε σχέση με την Αργεντινή. Οι Έλληνες αγαπάνε τους Αργεντινούς. Αυτό μου άρεσε και εγκλιματίστηκα.

Την πρώτη σεζόν κατακτήσαμε το νταμπλ, που ήταν το τρίτο στα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Την προηγούμενη σεζόν δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε τον τίτλο την τελευταία αγωνιστική και τώρα ετοιμαζόμαστε για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Είναι όμορφα στην ΑΕΚ, μου αρέσει, μου φέρονται καλά επίσης και αυτό με γεμίζει με υπερηφάνεια. Μου φέρονται καλά ως άνθρωπο και αυτό μου αρέσει».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0