Football Talk

Εποχή Σλοτ στη Λίβερπουλ: «Αυτό μου είπε ο Κλοπ – Ανυπομονώ να μπω στο Άνφιλντ»

Εποχή Σλοτ στη Λίβερπουλ: «Αυτό μου είπε ο Κλοπ – Ανυπομονώ να μπω στο Άνφιλντ»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Λίβερπουλ έκανε με κάθε επισημότητα ο Άρνε Σλοτ, ο οποίος επισήμανε πόσο πολύ θέλει να μπει στο Άνφιλντ, τι ακριβώς κάνει τις τελευταίες εβδομάδες και όλα όσα του είπε ο Γιούργκεν Κλοπ!

Είναι εδώ πλέον, με κάθε επισημότητα. Η νέα εποχή της Λίβερπουλ ξεκινά. Ο Άρνε Σλοτ αισίως παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως προπονητής των «κόκκινων» και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.
Στον Γιούργκεν Κλοπ, σε όσα του είπε, στους ανθρώπους που θα έχει μαζί του και στην… πρώτη του επιθυμία, για την οποία δεν βλέπει τον χρόνο να περάσει.

Δουλεύει πολύ, ασχολείται με τις καλοκαιρινές μεταγραφές, ενώ ξεκαθάρισε πως η απόφασή του να αφήσει την Ολλανδία και να μεταβεί στο «Νησί», ήταν χαρακτηριστικά εύκολη!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άρνε Σλοτ:

Για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις: «Ασχολούμαι με αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι μέρος της δουλειάς μου!»

Για την πρώτη του επιθυμία ως προπονητής της Λίβερπουλ, τη δεδομένη χρονική στιγμή: «Να μπω στο Άνφιλντ. Αλλά πρέπει να περιμένω λίγο. Έχουμε ακόμη χρόνο, μέχρι αυτό να συμβεί!»

Για το πώς αισθάνεται: «Είμαι αισιόδοξος. Θέλουμε να προσθέσουμε πράγματα στην ομάδα και ελπίζω πως θα ανέβουμε από τους 82 βαθμούς, τους οποίους συγκεντρώσαμε πέρυσι!»

Για τους ποδοσφαιριστές που συναντά: «Έχω μιλήσει με αρκετούς, αφού έφυγε όμως ο Γιούργκεν Κλοπ. Αυτό θεώρησα σωστό, από την στιγμή που βρισκόταν ακόμη στην ομάδα, όταν ήρθαμε σε συμφωνία.»

Για όσα περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Θα φέρω τις δικές μου ιδέες στη Λίβερπουλ. Νομίζω αυτό θέλει και ο κόσμος από εμένα!»

Για τη νέα… εποχή της Λίβερπουλ: «Θα υπάρχει αλλαγή, αλλά ελπίζω αυτή να μην φανεί στον κόσμο πολύ μεγάλη. Έχουμε τους ίδιους παίκτες, έχουμε τον ίδιο κόσμο, θα πρέπει να κάνουμε την ίδια δουλειά. Έτσι, όλα θα είναι καλύτερα!»

Για αυτό που του είπε ο Γιούργκεν Κλοπ: «Μου έδωσε μερικά tips και μου είπε πως θα υποστηρίζει και εμένα και τη Λίβερπουλ. Νομίζω θα είναι μεγάλος φαν μας!»

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0