Football Talk

Η Βελέζ ξανά στον δρόμο της ΑΕΚ; Βοσνία, αλλιώς με την Ντ' Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό του Conference League!

Η Βελέζ ξανά στον δρόμο της ΑΕΚ; Βοσνία, αλλιώς με την Ντ' Εσκάλδες για τον 2ο προκριματικό του Conference League!
Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ίσως δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ, για «εκδίκηση», μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό του 2021!
Σαν να το ήθελε η μοίρα, η ΑΕΚ ίσως την βρει ξανά μπροστά της! Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League ολοκληρώθηκε, με την «Ένωση» να κληρώνεται με τον νικητή του ζευγαριού, Βελέζ Μόσταρ (Βοσνία) ή Ίντερ Κλαμπ Ντ' Εσκαλντές (Ανδόρα).

Η ΑΕΚ είχε αντιμετωπίσει τη Βελέζ Μόσταρ το καλοκαίρι του 2021, σε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση για τον σύλλογο. Τότε, είχε ηττηθεί εκτός έδρας με 1-2 και είχε κερδίσει 1-0 στο ΟΑΚΑ. Τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου οι Βόσνιοι πήραν την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό, της νεοσύστατης τότε, διοργάνωσης.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη Βελέζ. Σε αυτήν, μάλιστα, έκανε και τα πρώτα του προπονητικά βήματα.

Σημειώνεται πως το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 25 Ιουλίου, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου.

Επί έξι σερί Πέμπτες, από τις 25 Ιουλίου, έως και τις 29 Αυγούστου, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να προκριθεί στους ομίλους του Conference League, χωρίς να έχει περιθώριο λάθους. Αποκλεισμός σε κάποιον γύρο, θα σημαίνει πως μένει εκτός Ευρώπης από το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ημερομηνίες, ο τρίτος προκριματικός γύρος έχει οριστεί για τις 08/08 και 15/08, ενώ τα Play Offs για τις 22/08 και 29/08.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0