Football Talk

«Ντόμινο εξελίξεων;»: Πώς συνδέονται Ιωαννίδης, Μπολόνια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; (video)

«Ντόμινο εξελίξεων;»: Πώς συνδέονται Ιωαννίδης, Μπολόνια και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; (video)
Ένα σενάριο από το «Νησί», ίσως έχει άμεση σχέση με το έντονο ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη!
Από το πρωί της Τρίτης (18/06), το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη μονοπωλεί το ελληνικό ενδιαφέρον. Η Corriere dello Sport έκανε λόγο για συμφωνία της Μπολόνια με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, συμπληρώνοντας πως οι απαιτήσεις των «πρασίνων», περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ δηλαδή, είναι δυνατό να καλυφθούν.

Πώς, όμως, θα διατεθούν τόσα χρήματα από έναν σύλλογο που δεν έχει δαπανήσει ποτέ, περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ, για έναν ποδοσφαιριστή;

Εκτός του εισιτηρίου στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League, οι «ροσομπλού» έχουν κι άλλον άσο στο μανίκι τους: τον Τζόσουα Ζίρκζι.



Ο 23χρονος Ολλανδός φορ, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της φετινής μεταγραφικής περιόδου. Κι αυτό γιατί συνέβαλε τα μέγιστα πέρυσι, για την κατάληψη της 4ης θέσης στη Serie A, σκοράροντας 11 φορές και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

Προφανώς, προτεραιότητα της Μπολόνια θα ήταν να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, ωστόσο ξέρει, πως είναι δύσκολο να συμβεί.

Τις τελευταίες ώρες, υπάρχουν δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του, ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ! Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του βέβαια, έχει δείξει και η Μίλαν.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που αποχωρήσει από την Μπολόνια, είτε έναντι της ρήτρας, είτε κάποιου κοντινού ποσού σε αυτήν, τότε θα υπάρχει και η ανάγκη και η οικονομική άνεση, για αντικατάστασή του.

Κι ίσως όσα γράφονται για τους Ιταλούς και τον Φώτη Ιωαννίδη, αποκτήσουν άλλη αξία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0