Football Talk

Από τη Μύκονο στο… EURO: Η «τρελή» μέρα του Μάατσεν και το ταξίδι του πατέρα του για χάρη των παπουτσιών του!

Από τη Μύκονο στο… EURO: Η «τρελή» μέρα του Μάατσεν και το ταξίδι του πατέρα του για χάρη των παπουτσιών του!

Τελευταία στιγμή κλήθηκε στην αποστολή της Ολλανδίας για το EURO 2024. Ο Ίαν Μάατσεν, βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες από τις διακοπές στη… Μύκονο, στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά χωρίς τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Γι΄αυτό, επιστράτευσε τον πατέρα του!

Ο Ίαν Μάατσεν ζει μερικές από τις πιο… τρελές στιγμές της καριέρας του. Λίγες ημέρες μετά τον χαμένο τελικό του Champions League, ο Ολλανδός απολάμβανε τις διακοπές του στη Μύκονο, μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνό του!

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η εθνική Ολλανδίας, υποχρέωσαν τον Ρόναλντ Κούμαν να συμπεριλάβει στην αποστολή για το EURO 2024 τον Ίαν Μάατσεν, στη θέση του Φρένκκι Ντε Γιονγκ.

Αυτή η κλήση της τελευταίας στιγμής βρήκε… απροετοίμαστο τον Μάατσεν που ταξίδεψε για τη Γερμανία, χωρίς όμως να έχει μαζί του τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια!  

Τα νέα είχαν φτάσει στα αυτιά του πατέρα του, ο οποίος έδειξε με τον πλέον φανερό τρόπο την στοργή και την αγάπη του πριν τον γιο του. Τι έκανε; Ταξίδεψε οδικώς για έξι ώρες από την Ολλανδία στη Γερμανία παραδίδοντας τα παπούτσια του, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0