Football Talk

Μάλτα – Ελλάδα 0-2: Ένα… μαγικό τέταρτο ήταν αρκετό για μία άνετη «γαλανόλευκη» επικράτηση!

Μάλτα – Ελλάδα 0-2: Ένα… μαγικό τέταρτο ήταν αρκετό για μία άνετη «γαλανόλευκη» επικράτηση!

Η Εθνική Ελλάδος έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις μετά το φιλικό απέναντι στη Γερμανία (07/06, 2-1) και «λύγισε» με χαρακτηριστική άνεση τη Μάλτα, μέσα στο Σάλτσμπουργκ όπου και πραγματοποιήθηκε ο αγώνας (11/06, 0-2). Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τη «γαλανόλευκη» να κλειδώσει τη νίκη.

Η Εθνική Ελλάδος χρειάστηκε μόλις ένα τέταρτο για να ξεκαθαρίσει από νωρίς πως στη σημερινή φιλική αναμέτρηση, δεν πρόκειται να μην πάρει τη νίκη, απέναντι στη Μάλτα (11/06, 0-2).

Το πέναλτι του Μπακασέτα και το άπιαστο σουτ του Τζόλη έβαψαν στα «γαλανόλευκα» το παιχνίδι, το οποίο και τελείωσε πριν τη συμπλήρωση των 15 λεπτών.

Δυνατό ξεκίνημα για την Εθνική. Στο 2ο λεπτό ο Τζόλης μετά από συνεχόμενες προσποιήσεις, εξασφάλισε λίγο χώρο για τον εαυτό του, όμως το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο κίπερ.

Ο Παυλίδης μπήκε στο 6ο λεπτό στην αντίπαλη περιοχή και κέρδισε το πέναλτι χάρη στο «άτσαλο» μαρκάρισμα του Αλ Τούμι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπακασέτας, ο οποίος με ένα «κεραυνό» δεν λάθεψε και έγραψε το 1-0.

Μασούρας και Παυλίδης συνεργάστηκαν ιδανικά στο 15ο λεπτό, με τον τελευταίο να πασάρει στον «ανενόχλητο» Τζόλη και αυτός με ένα τρομερό σουτ, έστειλε τη μπάλα δοκάρι και μέσα, για το 2-0.

Ο Μπακασέτας στο 50’ δοκίμασε το «φαρμακερό» του αριστερό πόδι, με τη μπάλα όμως να περνάει ελάχιστα άουτ.

Ο Λημνιός μπήκε με αξιώσεις μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας της Μάλτα αντέδρασε υποδειγματικά και δεν του επέτρεψε να τελειώσει τη φάση.

Ο Δουβίκας επιχείρησε να σκοράρει με κεφαλιά στο 77ο λεπτό, μετά από τη σέντρα του Κυριακόπουλου, όμως δεν κατάφερε να βρει εστία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάλτα (Μ. Μαρκολίνι): Αλ Τούμι, Σο, Ζ. Μούσκατ, Μποργκ, Κορμπολάν, Γκιλαουμέ, Ν. Μούσκατ, Τέουμα, Καμενζουλί, Μπονγκ, Ντεγκαμπριέλε

Ελλάδα (Ν. Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κουλιεράκης, Ρέτσος (73’ Ντόη), Κυριακόπουλος, Σάλιακας, Κουρμπέλης, Μάνταλος (61’ Κώτσιρας), Μασούρας (61’ Λημνιός), Μπακασέτας, Τσόλης, Παυλίδης (61’ Δουβίκας)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0