Football Talk

Ο Μίροσλαβ Κλόζε και επίσημα προπονητής της Νυρεμβέργης (video)

Ο Μίροσλαβ Κλόζε και επίσημα προπονητής της Νυρεμβέργης (video)

Το σημαντικότερο βήμα στην προπονητική του καριέρα κάνει ο Μίροσλαβ Κλόζε, τον οποίο επέλεξε η Νυρεμβέργη ως τον άνθρωπο που θα επιχειρήσει να την επαναφέρει στην Bundesliga.

Ο σπουδαίος Μίροσλαβ Κλόζε αναλαμβάνει την σπουδαιότερη αποστολή της σύντομη έως τώρα πορείας του στην προπονητική. Ο Γερμανός θα κάτσε στον πάγκο της Νυρεμβέργης, και θα επιδιώξει να υλοποιήσει το όνειρο της επιστροφής της στα μεγάλα σαλόνια του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο όραμά του, ενώ εξέφρασε την καλύτερη άποψη για τον Γιώργο Χατζηαλεξίου, που είναι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας:

«Παράδοση, πάθος, ειλικρινής δουλειά, υπέροχοι οπαδοί – όλα αυτά είναι πράγματα που αγαπώ στο ποδόσφαιρο και τα οποία συνδέω με την Nυρεμβέργη. Γι' αυτό με προσέγγισε αμέσως η ευκαιρία να γίνω προπονητής εδώ. Ο σύλλογος έχει μια μεγάλη βάση με τη νεανική του δουλειά πάνω στην οποία θέλουμε να συνεχίσουμε να χτίζουμε. Το Γιώτη Χατζηαλεξίου τον γνωρίζω και τον σέβομαι πολλά χρόνια. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος προσωπικά και στον τρόπο σκέψης που έχουμε για το ποδόσφαιρο. Τώρα είναι ώρα να ξεκινήσουμε, να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα και να σχεδιάσουμε τη σεζόν βάζοντας τα πράγματα στη σωστή κατεύθυνση».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0