Football Talk

Ενδιαφέρον για την εξαγορά της Έβερτον από Λονδρέζο επιχειρηματία!

Ενδιαφέρον για την εξαγορά της Έβερτον από Λονδρέζο επιχειρηματία!

Ο επιχειρηματίας Βάτσε Μανουκιάν φέρεται να έχει καταθέσει υψηλή προσφορά για την εξαγορά των δικαιωμάτων της Έβερτον! Η πρόταση χαρακτηρίζεται «ως πολύ ενδιαφέρουσα» στην Αγγλία!

Αλλαγή σελίδας ή «φρούδες» ελπίδες;

Το Sky Sports νωρίτερα σήμερα το πρωί αποκάλυψε σοβαρό ενδιαφέρον για την αγορά των δικαιωμάτων της Έβερτον. Η πρόταση έρχεται από λονδρέζικο επιχειρηματικό όμιλο με επικεφαλής τον Αρμένιο μεγιστάνα, Βάτσε Μανουκιάν. Η προσφορά που έχει κατατεθεί εκτιμάται περί τα 400 εκατομμύρια λίρες και στην Αγγλία την χαρακτηρίζουν «ως αρκετά ενδιαφέρουσα».

Η Έβερτον βρίσκεται σε καθεστώς παραχώρησης και ο Ιρανός ιδιοκτήτης, Φαρχάντ Μοσίρι έχει λάβει προσφορές για να παραχωρήσει τον σύλλογο που διαχειρίζεται τις τύχες του συλλόγου τα τελευταία αρκετά έτη, με την ομάδα ωστόσο να έχει τεθεί αντιμέτωποι με τις συνέπειες παραβίασης του FFP. Περισσότερες εξελίξεις αναμένονται σύντομα.

Πάντως, αυτή είναι η τρίτη προσφορά που έχει υποβληθεί για την εξαγορά των δικαιωμάτων της Έβερτον με την αλλαγή σελίδας να είναι πιο πιθανή από ποτέ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0