Football Talk

Ελίασον: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την καριέρα μου αυτή τη στιγμή!»

Ελίασον: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος για την καριέρα μου αυτή τη στιγμή!»

Περιχαρής και δικαιωμένος ο παίκτης της ΑΕΚ για μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του: Tο ντεμπούτο του με την εθνική Σουηδίας.

Ιδιαίτερη χαρούμενη περίοδος η παρούσα που διανύει ο 28χρονος μέσος της «Ένωσης», Νίκλας Ελίασον, λόγω των δύο πρώτων του διεθνών συμμετοχών, στα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε Δανία και Σερβία. Χαρακτηριστικά δήλωσε σε σουηδικό Μέσο για ενδεχόμενη πρότερη κλήση του: «Φυσικά θα ευχόμουν να κάνω νωρίτερα ντεμπούτο, αλλά είχα πάντα την επιθυμία και είναι απολύτως φανταστικό τώρα. Πάλευα όλο αυτόν τον καιρό να φτάσω εδώ. Αυτή η στιγμή της καριέρας μου είναι φανταστική, είμαι πολύ περήφανος. Η καριέρα μου είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά τώρα είμαι απίστευτα χαρούμενος και περήφανος».   

Για το πώς νιώθει συμπλήρωσε: «Όπως είπα, θέλαμε να κερδίσουμε, όχι να μείνουμε με αυτά τα αποτελέσματα, αλλά πιστεύω πολύ σ’ αυτή την εθνική ομάδα υπό τις οδηγίες του Γιον, πιστεύω σθεναρά στις ιδέες του και τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Πήρα πολλά αυτές τις μέρες και ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

«Πρέπει να ρωτήσεις τους προπονητές. Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι θετικός και να στηρίζω την ομάδα με κάθε τρόπο. Δεν ξέρω γιατί απέναντι στην Σερβία δεν ήμουν βασικός. Αλλά σέβομαι την απόφαση. Ήταν σημαντικό για μένα να κάνω δύο συμμετοχές στη σειρά, αν και ήλπιζα ότι θα κερδίζαμε». Απάντησε σε μία σειρά ερωτήσεων, εν προκειμένω για τον χρόνο συμμετοχής του και, εν συνεχεία, για τα πιθανή κλήση του στα επόμενα προκριματικά του Σεπτέμβρη για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις ΗΠΑ το 2026: «Θα πρέπει να ρωτήσεις τον Γιον Νταλ Τόμασον και τους προπονητές, αλλά ήταν φανταστικά και βέβαια ελπίζω να παίξω φανταστικά στο μέλλον. Αλλά είναι δουλειά των προπονητών να επιλέξουν την ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0