Football Talk

Όλες οι ευκαιρίες: Ο Τζόλης θα βρει τα γκολ με την Εθνική, αλλά είχε απέναντί του τον «αγέραστο» Νόιερ! (video)

Όλες οι ευκαιρίες: Ο Τζόλης θα βρει τα γκολ με την Εθνική, αλλά είχε απέναντί του τον «αγέραστο» Νόιερ! (video)

Μπορεί να ηττήθηκε από τη Γερμανία, αλλά η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε μία φοβερή εμφάνιση. Ένας εκ των πρωταγωνιστών της «γαλανόλευκης» ήταν ο φορμαρισμένος Χρήστος Τζόλης. Μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις και παράλληλα απειλητικός, αλλά του έλειψε το… γκολ!

Η Γερμανία τα… χρειάστηκε απέναντι στην Εθνική Ελλάδος στη φιλική αναμέτρηση ενόψει του EURO 2024. Άκρως ανταγωνιστική η Εθνική, έβαλε δύσκολα στους φετινούς διοργανωτές και προκάλεσε ερωτηματικά για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Στο τέλος της ημέρας, πάντως, οι Γερμανοί κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 της Ελλάδας με το γκολ του Μασούρα, χάρη στα τέρματα των Χάβερτς και Γκρος (07/06, 2-1), με τον τελευταίο να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη του ματς.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για την Ελλάδα, ήταν ο Χρήστος Τζόλης. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής Bundesliga 2 με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση, με το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του να είναι μεγάλο και από πλευράς Γερμανών.

Πίεζε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησε πάμπολλα προβλήματα στη γερμανική άμυνα, η οποία τον… ένιωσε, αλλά δεν «πληγώθηκε».


Στα πρώτα κιόλας λεπτά, βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Νόιερ, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του αρνήθηκε δύο φορές το γκολ. Στο γκολ του Μασούρα, το δικό του σουτ είναι μπερδεύει τον Νόιερ, ο οποίος διώχνει άτσαλα και δίνει την ευκαιρία στον Μασούρα να ανοίξει το σκορ.

Μόλις στα 40 δευτερόλεπτα του δεύτερου μέρους, μπήκε «σφήνα» στην άμυνα τω Γερμανών, αλλά αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Ίσως η πιο μεγάλη ευκαιρία ήταν αυτή του 64ου λεπτού. Πλάσαρε τον Νόιερ από πλάγια θέση, αλλά ο Γερμανός τον νίκησε για ακόμη μία φορά, στερώντας του αυτό που θα ήταν το δεύτερό του γκολ με το εθνόσημο.

Κι αυτό, γιατί σε 14 συμμετοχές που μετράει με την Εθνική, ο Τζόλης έχει σκοράρει μία φορά, δρ ένα φιλικό απέναντι στην Κύπρο  το 2020. Η αλήθεια είναι ότι, το βράδυ της Παρασκευής, έχασε πολλές ευκαιρίες για να σημειώσει και ένα δεύτερο, αλλά με την εμφάνισή του επιβεβαίωσε την τρομερή φόρμα στην οποία βρίσκεται μετά από μία απίθανη σεζόν!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0