Football Talk

Γερμανία – Ελλάδα 2-1: «Κρίμα» για την ήττα με ανατροπή, αλλά το μέλλον θα είναι… γαλανόλευκο! (video)

Γερμανία – Ελλάδα 2-1: «Κρίμα» για την ήττα με ανατροπή, αλλά το μέλλον θα είναι… γαλανόλευκο! (video)

Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι στη Γερμανία και κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις (07/06, 2-1). Όμως η ποιότητα της ομάδας του Νάγκελσμαν, έκανε τη διαφορά στο φινάλε. Ντεμπούτο για τον Αθανασιάδη, που μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η Εθνική Ελλάδος στάθηκε στο… ύψος της απέναντι στη Γερμανία και ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική καθ’ όλη τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης. Ο Μασούρας έβαλε μπροστά στο σκορ τη «γαλανόλευκη» πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με τον Χάβερτς όμως να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης. Λίγα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, ο Γκρος σκόραρε με ένα υπέροχο σουτ και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του (07/06, 2-1).

Τρομερή διπλή ευκαιρία για την Εθνική, με την συμπλήρωση έξι λεπτών αγώνα. Μασούρας και Τζόλης συνεργάστηκαν υποδειγματικά με τον τελευταίο να βγαίνει απέναντι από τον Νόιερ, χωρίς όμως να τον νικάει σε δύο προσπάθειες.

Οι Γερμανοί έβγαλαν αντίδραση και ο Μουσιάλα στο 22’ επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει σταθερά.

Η Ελλάδα πραγματοποιεί μία σπουδαία εμφάνιση στο φιλικό και καταφέρνει με τον Γιώργο Μασούρα να μπει μπροστά στο σκορ.

Στο 33ο λεπτό ο Τζόλης δοκίμασε το σουτ, με τον Νόιερ να μην αποκρούει αποτελεσματικά, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον Μασούρα. Εκεί ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν αστόχησε και έγραψε με ευκολία το 1-0.

Άλλη μία σπουδαία ευκαιρία για την Εθνική. Στο 45ο λεπτό ο Παυλίδης πραγματοποίησε μία πολύ καλή ατομική προσπάθεια, χωρίς όμως να να σκοράρει, καθώς η μπάλα για πέρασε εκατοστά άουτ.

Η Γερμανία βρήκε το γκολ ισοφάρισης, χάρη στο τελείωμα του Χάβερτς.

Μετά από πολύ όμορφη κυκλοφορίας της μπάλας, ο μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ βρέθηκε μέσα στη «γαλανόλευκη» περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου, στο 56ο λεπτό.

Η Εθνική δεν τα παράτησε και στο 64ο λεπτό έφτασε κοντά στο γκολ ο Τζόλης, με σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Νόιερ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα.

Στο 78ο λεπτό ο Αθανασιάδης αντικατέστησε στον Βλαχοδήμο και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος.

Κοντά στην ανατροπή έφτασαν οι γηπεδούχοι στο 83ο λεπτό, με τον Χένρικς να σουτάρει και να «τραντάζει» το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασιάδη.

Με τρομερό σουτ από απόσταση ο Γκρος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασιάδη και με εντυπωσιακό τρόπο «υπέγραψε» την ανατροπή της Γερμανίας στο 89ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γερμανία (Χ. Νάγκελσμαν): Νόιερ, Κίμιχ, Ρίντιγκερ, Τα, Μίτελσταντ (46' Ράουμ), Άντριχ (68' Γκρος), Κρόος, Μουσιάλα, Γκιουντογκάν, Βιρτς (46' Σανέ), Χάβερτς

Ελλάδα (Ν. Παπαδόπουλος): Βλαχοδήμος (78' Αθανασιάδης), Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Γιαννούλης, Σιώπης, Μάνταλος, Μασούρας (68' Δουβίκας), Μπακασέτας, Τζόλης, Ιωαννίδης (10' Παυλίδης)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0