Football Talk

Το VAR εξελίσσεται στην Premier League: Αυτές είναι οι έξι αλλαγές που θα υπάρξουν τη νέα σεζόν!

Το VAR εξελίσσεται στην Premier League: Αυτές είναι οι έξι αλλαγές που θα υπάρξουν τη νέα σεζόν!
Το VAR θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Premier League μετά την χθεσινή ψηφοφορία (06/06), ωστόσο αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές!

Οι ομάδες της Premier League ψήφισαν υπέρ στην διατήρηση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και έτσι το αγγλικό πρωτάθλημα θα πορευτεί και τη νέα χρονιά με το VAR.

Ωστόσο, μετά τα συνεχόμενα λάθη που έγιναν την περσινή σεζόν από τους διαιτητές και την βοήθεια που είχαν από το VAR, αποφασίστηκε να υπάρξουν αλλαγές με σκοπό να μην επαναληφθούν και τη νέα χρονιά!

Έτσι θα υπάρξουν έξι αλλαγές σε ό,τι αφορά την τεχνολογία στην Premier League.

Οι έξι αλλαγές που θα υπάρχουν από τη νέα σεζόν:

1. Διατηρήστε ένα υψηλό όριο για παρέμβαση VAR για να προσφέρετε μεγαλύτερη συνέπεια και λιγότερες διακοπές στη ροή του παιχνιδιού.

2. Μειώστε τις καθυστερήσεις στο παιχνίδι, κυρίως με την εισαγωγή της ημιαυτόματης τεχνολογίας οφσάιντ (SAOT) και τη διατήρηση ενός υψηλού ορίου για παρέμβαση VAR.

3. Βελτιώστε την εμπειρία των οπαδών μειώνοντας τις καθυστερήσεις, ανακοινώσεις διαιτητών εντός του γηπέδου μετά από αλλαγή απόφασης μετά το VAR και, όπου είναι δυνατόν, βελτιωμένη προβολή ριπλέι στη μεγάλη οθόνη για να συμπεριλάβετε όλες τις παρεμβάσεις του VAR.

4. Συνεργαστείτε με την PGMOL για την εφαρμογή πιο ισχυρής εκπαίδευσης VAR για τη βελτίωση της συνέπειας, συμπεριλαμβανομένης της έμφασης στην ταχύτητα της διαδικασίας διατηρώντας παράλληλα την ακρίβεια.

5. Αυξήστε τη διαφάνεια και την επικοινωνία γύρω από το VAR, συμπεριλαμβανομένων των διευρυμένων επικοινωνιών από το Κέντρο Αγώνων της Premier League και μέσω προγραμμάτων εκπομπής, όπως το Match Officials Mic’d Up.

6. Διεξαγωγή μιας καμπάνιας επικοινωνίας VAR για θαυμαστές και ενδιαφερόμενα μέρη, η οποία θα επιδιώξει να διευκρινίσει περαιτέρω τον ρόλο του VAR στο παιχνίδι στους συμμετέχοντες και τους θαυμαστές.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0