Football Talk

Η Premier League προειδοποιεί: «Αν καταργηθεί το VAR, θα γίνονται πάνω από 100 διαιτητικά λάθη!»

Η Premier League προειδοποιεί: «Αν καταργηθεί το VAR, θα γίνονται πάνω από 100 διαιτητικά λάθη!»

Με επιστολή προς όλες τις ομάδες της κατηγορίας ενόψει της σημερινής ψηφοφορίας (06/06), η Premier League προειδοποιεί ότι τυχόν κατάργηση του VAR θα σημαίνει και περισσότερα διαιτητικά λάθη.

Την Πέμπτη (06/06), οι σύλλογοι της Premier League θα ψηφίσουν για την κατάργηση ή μη του VAR από τη νέα σεζόν, λίγες εβδομάδες αφότου η Γουλβς εισηγήθηκε το εν λόγω αίτημα.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της ψηφοφορίας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση, η Premier League έστειλε επιστολή προς όλα τα κλαμπ, υπογραμμίζοντας ότι η κατάργηση του VAR θα σημαίνει περισσότερα διαιτητικά λάθη.

«Η κατάργηση του VAR θα είχε ως αποτέλεσμα να γίνονται περισσότερα διαιτητικά λάθη, περίπου 100 ανά σεζόν, συμπεριλαμβανομένων άκρως αμφισβητούμενων φάσεων που καθορίζουν τον αγώνα, ενδεχομένως και κρίσιμα ματς», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική επιστολή.


Οι ψήφοι που χρειάζεται να συγκεντρωθούν για την κατάργηση του VAR θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 14. Πάντως, η πλειοψηφία των ομάδων τάσσεται υπέρ του ζητώντας παράλληλα βελτιώσεις στη χρήση του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0