Football Talk

Ώρα για… αντίο από τον Καμαρά: «Προνόμιο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό και να κατακτώ τρόπαια» (video)

Ώρα για… αντίο από τον Καμαρά: «Προνόμιο να εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό και να κατακτώ τρόπαια» (video)
Ο Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
Μέσω των social media, ο Μαντί Καμαρά αποχαιρέτησε από τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως είναι ευγνώμων που αγωνίστηκε στον σύλλογο. 
 
Μετά από μία 6ετία - και έναν δανεισμό στη Ρόμα - ο Αφρικανός μέσος αποχωρεί από τους «ερυθρόλευκους» και ετοιμάζεται για ένα νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του. Ο ίδιος θέλησε να πει «αντίο» στους Πειραιώτες, με ένα βίντεο, αλλά και να στείλει το δικό του μήνυμα. 
 
«Το να σας αποχαιρετώ δεν είναι εύκολο. Αυτός ο σύλλογος υπήρξε για μένα ένα μέρος που έμαθα πράγματα για πολλά χρόνια και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα ως εδώ, κοιτάζοντας πίσω και βλέποντας ότι έπαιξα εκατοντάδες αγώνες για αρκετά χρόνια. Αυτό με κάνει εξαιρετικά περήφανο.
Ήταν απόλυτο προνόμιο να εκπροσωπώ αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο και να κερδίσω πολλά τρόπαια.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που έπαιξα για τον Ολυμπιακό και κατά τη διάρκεια της περιόδου μου στον σύλλογο μοιράστηκα τα αποδυτήρια με κάποιους φανταστικούς συμπαίκτες από τους οποίους έμαθα πολλά δίπλα τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του προσωπικού και τους οπαδούς και να ευχηθώ καλή επιτυχία στον σύλλογο», ανέφερε ο Καμαρά

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0