Football Talk

«Σοκ» στη Σκωτία: Χάνει το EURO κι άλλος από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της!

«Σοκ» στη Σκωτία: Χάνει το EURO κι άλλος από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της!

Άσχημα νέα για τη Σκωτία, καθώς μετά τον Λιούις Φέργκιουσον, εκτός EURO 2024 τίθεται και ο Ντάικς με πολύ σοβαρό τραυματισμό. Το ανακοίνωσε η ομάδα του Στιβ Κλαρκ. Χτύπησε στην προπόνηση ο 28χρονος φορ της ΚΠΡ.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο κυλά η προετοιμασία της Σκωτίας, με φόντο την έναρξη του EURO 2024, με το σύνολο του Στιβ Κλαρκ να μαθαίνει πως ένας εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τίθεται εκτός του επικείμενου τουρνουά.

Ακριβώς 13 ημέρες λοιπόν πριν από τη σέντρα απέναντι στη Γερμανία, οι Σκωτσέζοι κατέστησαν σαφές με κάθε επισημότητα, πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης πριν από μερικές ώρες, χτύπησε σοβαρά ο Λίντον Ντάικς.

Ξεκαθάρισαν πως δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το EURO, με τον έμπειρο επιθετικό της ΚΠΡ να μένει με αυτό τον τρόπο «κολλημένος» στις 31 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και εννέα γκολ.

Να σημειωθεί πως αυτή η απώλεια είναι η δεύτερη μεγάλη, μετά την σοβαρή απώλεια του Λιούις Φέργκιουσον της Μπολόνια, με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό να έχει χειρουργηθεί στο γόνατο και να βρίσκεται ήδη σε στάδιο αποκατάστασης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0