Football Talk

Αφοπλιστικός ο Γιαννούλης για το μέλλον του: «Προτεραιότητα να μείνω στο εξωτερικό – Δεν έχω προτάσεις από την Ελλάδα!»

Αφοπλιστικός ο Γιαννούλης για το μέλλον του: «Προτεραιότητα να μείνω στο εξωτερικό – Δεν έχω προτάσεις από την Ελλάδα!»

Για το μέλλον του -και κατά πόσο αυτό συνδέεται με επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα- μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης στο κανάλι «Betarades», επισημαίνοντας πως δεν έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του και πως προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό!

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Γιαννούλης στο κανάλι «Betarades», λίγες ημέρες προτού ολοκληρωθεί η σεζόν στην Championship και ανακοινωθεί η αποχώρησή του από τη Νόριτς.

Ο 28χρονος άσος, λοιπόν, επιβεβαίωσε πως υπάρχει όντως υπάρχει ενδιαφέρον από Ελλάδα και πως έχει μιλήσει σχετικά με κάποιους ανθρώπους, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει οι εν λόγω συζητήσεις ακριβώς στο κομμάτι των προτάσεων. Διευκρίνισε πάντως πως αρχικά σκέφτεται να συνεχίσει στο εξωτερικό!

Αναλυτικά, όσα είπε ο πρώην μπακ των «καναρινιών»:

«Προτάσεις δεν έχω ακριβώς. Έχω ενδιαφέρον, έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους γενικότερα στην Ελλάδα απλά αυτό που έχω πει και έχω σκεφτεί είναι ότι δεν είναι προτεραιότητα μου να γυρίσω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα κάτσω να συζητήσω μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα εδώ και θα σκεφτώ ποιο θα είναι το μέλλον. Είμαι σε μια καλή ηλικία ακόμα και έχω να δώσω πολλά πιστεύω οπότε θεωρώ ότι θα ήταν καλύτερο για εμένα να συνεχίσω στο εξωτερικό αλλά δεν έρχονται τα πράγματα πάντα όπως τα θέλεις, δεν ξέρεις τι γίνεται».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0