Football Talk

«Σάλος» στη Γερμανία: Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με εταιρεία όπλων για χορηγία!

«Σάλος» στη Γερμανία: Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με εταιρεία όπλων για χορηγία!

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία, καθώς η Ντόρτμουντ ήρθε σε συμφωνία με εταιρεία όπλων, την οποία χαρακτηρίζει ως «υπερασπιστική για τη δημοκρατία»! 

 

Αίσθηση προκαλούν αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό, που κάνουν λόγο για συμφωνία της Ντόρτμουντ με εταιρεία όπλων, την οποία οι Βεστφαλοί χαρακτηρίζουν ως «αμυντική» και «υπερασπιστική για τη δημοκρατία». 

Ο λόγος για την Rheinmetall, η οποία έχει ως έδρα το Ντίσελντορφ και αναμένεται να αποκτήσει τα διαφημιστικά δικαιώματα στο Signal Iduna Park. Η εν λόγω εταιρεία ασχολείται με την κατασκευή πυρομαχικών και τεθωρακισμένων οχημάτων. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως το λογότυπο της Rheinmetall θα εμφανίζεται στα προϊόντα των Βεστφαλών, στις πινακίδες του γηπέδου και στην αίθουσα τύπου, όμως δεν θα υπάρχει στις φανέλες των παικτών. 

Για τη συγκεκριμένη συμφωνία, υπήρξαν αρκετές αντιδράσεις, με τους οπαδούς της Ντόρτμουντ να εκφράζουν τις ανησυχίες τους και τις αντιθέσεις τους γι αυτό το deal. Και όλα αυτά, λίγες ώρες προτού η Ντόρτμουντ αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Champions League, στοχεύοντας στο δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0