Football Talk

Ένας κύριος, με κεφαλαίο «Κ»: H Premier League καλεί τον Γκασπερίνι και αυτός… συνεχίζει στην Αταλάντα!

Ένας κύριος, με κεφαλαίο «Κ»: H Premier League καλεί τον Γκασπερίνι και αυτός… συνεχίζει στην Αταλάντα!

Οι περισσότεροι θα έφευγαν, αυτός αρνείται να τα παρατήσει. Μένει στην Αταλάντα ο Πιέρο Γκασπερίνι, παρά την πρόταση που έλαβε από ομάδα της Premier League!

Ναι, το έργο του Πιέρο Γκασπερίνι στην Αταλάντα είναι εξαιρετικό. Ναι, πρόκειται πλέον για έναν… πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι ο άνθρωπος που κατέκτησε το φετινό Europa League. Είναι ο πρώτος και ο… μοναδικός προπονητής στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που κατάφερε να κερδίσει τον Τσάμπι Αλόνσο και την Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Οι μετοχές του έχουν ανέβει και πάλι. Πόσω δε μάλλον, και από την στιγμή που για να φτάσει μέχρι και τον τελικό, χρειάστηκε να κερδίσει τη Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ». Το έκανε πράξη, επικράτησε με 3-0 και κάπως έτσι, το ταξίδι του στην Ευρώπη με την Αταλάντα, ήταν μακρύ.

Όπως ήταν λογικό, ο Γκασπερίνι θα δεχόταν προτάσεις από ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προκειμένου να αφήσει τους Ιταλούς. Πράγματι, συνέβη. Αλλά τις απέρριψε. Και όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε μία και από την Premier League. Δεν αποκάλυψε την ομάδα, ήταν κάθετος όμως, συνεχίζει στην Αταλάντα και επισημαίνει πως την αγαπάει πολύ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0