Football Talk

Ο Άρης κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Άρης κλήθηκε σε απολογία από τη ΔΕΑΒ για όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου

Με ανακοίνωση της η ΔΕΑΒ γνωστοποίησε πως κάλεσε σε απολογία έναν παράγοντα και έναν ποδοσφαιριστή του Άρη, για φερόμενο περιστατικό βίας, μετά το φινάλε του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) με ανακοίνωση της, ενημέρωσε πως κάλεσε σε ακρόαση τη Δευτέρα (03/06), έναν παράγοντα και έναν ποδοσφαιριστή του Άρη για φερόμενο περιστατικό βίας, μετά την λήξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στους Θεσσαλονικείς και τον Παναθηναϊκό (25/05, 1-0).

Η σχετική ανακοίνωση τη ΔΕΑΒ αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι: Καλεί σε ακρόαση στις 03/06/2024 την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, φερόμενο παράγοντα αυτής (αυτοτελώς ως φυσικό πρόσωπο) και έναν εκ των ποδοσφαιριστών της για φερόμενο περιστατικό βίας, που σχετίζεται με τον αθλητισμό και φέρεται ότι έλαβε χώρα εντός του αγωνιστικού χώρου του ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ στο Βόλο, αμέσως μετά τη λήξη του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που διεξήχθη στις 26/05/2024. Εφαρμογή άρθρου 9 του ν. 5085/2024».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0