Football Talk

Το μέλλον της Παναχαϊκής είναι εδώ: Οι Νέοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Super League 2, σκορπώντας χαμόγελα και ελπίδες!

Το μέλλον της Παναχαϊκής είναι εδώ: Οι Νέοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Super League 2, σκορπώντας χαμόγελα και ελπίδες!

Πρωταθλήτρια Νέων στη Super League 2 Κ19 αναδείχθηκε η Παναχαϊκή, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Χάρη Ράντου να επικρατούν του Ιωνικού στον τελικό με 1-0, κατακτώντας το πρωτάθλημα αήττητοι!

Η ομάδα Νέων της Παναχαϊκής πήρε το πρωτάθλημα στη Super League 2 Κ19, καθώς στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο Ελ Πάσο νίκησε με 1-0 τον Ιωνικό (19/05).

Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Χάρη Ράντου σημείωσε ο Γιώργος Βατής στο 71ο λεπτό, δίνοντας το έναυσμα για «τρελούς» πανηγυρισμούς μετά το σφύριγμα της λήξης.

Με αυτόν τον τρόπο, η Παναχαϊκή κατέκτησε έτσι το πρώτο της πρωτάθλημα στην κατηγορία των Νέων, έχοντας μάλιστα και το απόλυτο των νικών, με 10/10 (30-1 τέρματα).

Το project της ομάδας αυτής, που γέμισε περηφάνεια τον ιστορικό σύλλογο, μπορεί να αποτελέσει την «πυξίδα» των Ανδρών, αλλά παράλληλα έναν οδηγό για το μέλλον. Και, ποιος ξέρει, αλλά τα ίδια αυτά παιδιά, μέσα στα επόμενα χρόνια ίσως επαναφέρουν την Παναχαϊκή στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού πρωταθλήματος! 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0