Football Talk

Τρομερός Τζόλης: Χατ-τρικ, πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία και τώρα… Μπόχουμ, για την άνοδο στην Bundesliga! (video)

Τρομερός Τζόλης: Χατ-τρικ, πρώτος σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία και τώρα… Μπόχουμ, για την άνοδο στην Bundesliga! (video)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Τζόλη, η Φορτούνα Ντίσελντορφ νίκησε με 3-2 το Μαγδεβούργο (19/05) στην τελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας. Χατ-τρικ για τον ασταμάτητο Έλληνα που γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τώρα το μυαλό στην Μπόχουμ για τα μπαράζ ανόδου!

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την δεύτερη κατηγορία η Φορτούνα Ντίσελντορφ και μάλιστα με την υπογραφή του Χρήστου Τζόλη. Ο 22χρονος Έλληνας σκόραρε τρία γκολ και με 22 γκολ βγήκε πρώτος σκόρερ μαζί με τον Χάρις Ταμπάκοβιτς της Χέρτα και τον Ρόμπερτ Γκλάτσελ του Αμβούργου

Ο Τζόλης άνοιξε το σκορ στο 6’ και διπλασίασε τα τέρματα της Φορτούνα απέναντι στο Μαγδεβούργο στο 20ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, ισοφάρισαν στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Τζόλης δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Ήταν εκεί στο 88’ για να διαμορφώσει το τελικό 3-2, σημειώνοντας χατ-τρικ και φτάνοντας αισίως τα 22 γκολ μέσα στη σεζόν.

Τώρα, όλη η προσοχή στρέφεται στα μπαράζ ανόδου για την Bundesliga απέναντι στην Μπόχουμ!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0