Football Talk

Νέα ασίστ ο Κατράνης – Δεν τα κατάφερε η Σολτ Λεϊκ! (video)

Νέα ασίστ ο Κατράνης – Δεν τα κατάφερε η Σολτ Λεϊκ! (video)

Στη Γιούτα έχουν βρει τον Έλληνα Θεό τους και αυτός ακούει στο όνομα Αλέξανδρος Κατράνης. Νέα φοβερή εμφάνιση του αριστερού οπισθοφύλακα της Σολτ Λέικ, ο οποίος κατέγραψε μία ασίστ στο 2-2 της ομάδας του στην έδρα των Λος Άντζελες Γκάλαξι!

Η πρωτοπόρος της Δυτικής Περιφέρειας, Ρεάλ Σολτ Λέικ του Αλέξανδρου Κατράνη, δεν λύγισε ούτε στην έδρα των Λ.Α. Γκάλαξι και πήρε βαθμό που την διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνεισφορά σε αυτή την εξέλιξη διαδραμάτισε η τρίτη ασίστ (συνολικά, έως τώρα) στο πρωτάθλημα του Αλέξανδρου Κατράνη, ο οποίος στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης, έστειλε τη μπάλα «συστημένη» στο κεφάλι του πρώτου σκόρερ της Περιφέρειας, Αράνγκο. Εκείνος δεν «λάθεψε» και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Αράνγκο ο οποίος σημείωσε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Η ομάδα από τη Γιούτα όμως, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης (2-2) από τους Γκάλαξι στο 90+4’ σε μία φάση που ευθύνη φέρει και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ζακ ΜακΜάθ.

Η πληθωρική παρουσία του 26χρονου Έλληνα μπακ στα γήπεδα της Αμερικής συζητείται έντονα, με τον Κατράνη να έχει καταγράψει έως τώρα 25 συμμετοχές, με απολογισμό 2 τερμάτων (εκπληκτικά και τα δύο) και τριών ασίστ.

Διόλου άσχημα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0