Football Talk

Stoiximan Super League: Ο ΠΑΣ «πληγώθηκε» από τον Μωραΐτη στο φινάλε, ο Μουνάφο έκανε τη… διαφορά στο Περιστέρι (video)

Stoiximan Super League: Ο ΠΑΣ «πληγώθηκε» από τον Μωραΐτη στο φινάλε, ο Μουνάφο έκανε τη… διαφορά στο Περιστέρι (video)

Τα Play Outs της Stoiximan Super League, ολοκληρώθηκαν και επίσημα. Μπορεί να μην υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις, καθώς η Κηφισιά, με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ήδη «αποχαιρετήσει» τη μεγάλη κατηγορία. Όμως οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να κλείσουν τη φετινή χρονιά με μία καλή εμφάνιση.

Αυλαία έπεσε στα Play Outs της Stoiximan Super League, με την τελευταία αγωνιστική να ολοκληρώνεται επιτυχώς. Ο Αστέρας Τρίπολης τελείωσε τη χρονιά με ένα «διπλό» μέσα στην έδρα του Ατρομήτου (0-1). Ο Παναιτωλικός εντυπωσίασε στην Κρήτη «λυγίζοντας» τον ΟΦΗ (1-2). Ο Πανσερραϊκός «καθάρισε» με ευκολία την Κηφισιά (2-0), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τον Βόλο (1-1).


Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-1

Δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι Αρκάδες και στο 4ο λεπτό ο Ζουγλής απείλησε την αντίπαλη εστία. Το σουτ που επιχείρησε όμως πέρασε απευθείας άουτ.

Ο Τσιντώτας σταμάτησε χωρίς μεγάλη δυσκολία στο 28ο λεπτό το όμορφο σουτ, με το εξωτερικό, του Μπαρτόλο.

Ο Ατρόμητος απάντησε στις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων, με ένα διαγώνιο σουτ του Καραμάνη, το οποίο όμως δεν είχε στόχο στο 33ο λεπτό.

Το γκολ τελικά το βρήκε ο Αστέρας με τον Μουνάφο να «πληγώνει» τους Περιστεριώτες στο 70ο λεπτό, γράφοντας το 1-0.



ΟΦΗ – Παναιτωλικός 1-2

Ο Καρέλης άνοιξε από νωρίς το σκορ στο παιχνίδι, με ένα φοβερό βολέ, μετά από την ασίστ του Ντουάρτε στο 5ο λεπτό, για το 1-0.

Σπουδαία φάση για τον ΟΦΗ στο 33ο λεπτό, με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν το δοκάρι. Ο Ισέκα δοκίμασε να πλασάρει τον αντίπαλο κίπερ από πλάγια θέση, με την μπάλα όμως να μην του κάνει το… χατίρι.

Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους στο 46ο λεπτό, με τον Μπουζούκι να πλασάρει ιδανικά μέσα από την αντίπαλη περιοχή, εκμεταλλευόμενος την πάσα του Χατζηθεοδωρίδη.

Ο ΟΦΗ βρήκε απάντηση, με τον Αποστολόπουλο να παίρνει την εξαιρετική κάθετη του Τοράλ και να «εκτελεί» τον Τσάβες μειώνοντας σε 2-1.  

Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-0

Ο Χατζηστραβός δοκίμασε ένα δυνατό σουτ στο 31’, με τον Νικοπολίδη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Το γκολ για τα «λιοντάρια» ήρθε από τα πόδια του Στάικου. Ο Έλληνας χαφ με ένα «κεραυνό» στο 54’ έκανε το 1-0.

Μόλις μετά από τέσσερα λεπτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα. Στο 58ο λεπτό μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Τομάς, την πρώτη κεφαλιά του Πεταυράκη και τη δεύτερη Χατζηστραβού στο δεύτερο δοκάρι που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-0.

ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1

Με μία υπέροχη συνεργασία, οι Ηπειρώτες έβγαλαν τον Κόντε στο 9ο λεπτό σε θέση… βολής, όμως ο Ισπανός δεν κατάφερε με τακουνάκι να σκοράρει προ κενής εστίας.

Ο Ροσέρο με μία εξαιρετική μπαλιά βρήκε μέσα στην περιοχή τον Τζίμα και ο δεύτερος στο 56ο λεπτό με προβολή έκανε το 1-0.

Μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σπατάλησε ο Βόλος στο 76ο λεπτό. Ο Κόμπα βρέθηκε ολομόναχος στην αντίπαλη περιοχή, όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε εστία.

Ο Μωραΐτης με μία καρφωτή κεφαλιά στο 89ο λεπτό, δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ να αποχωρήσει από τη μεγάλη κατηγορία, με μία νίκη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0