Football Talk

Bundesliga: Νέο «στραβοπάτημα» για τη Λειψία – Η Κολωνία με επική ανατροπή έβαλε… φωτιά στη μάχη της παραμονής! (video)

Bundesliga: Νέο «στραβοπάτημα» για τη Λειψία – Η Κολωνία με επική ανατροπή έβαλε… φωτιά στη μάχη της παραμονής! (video)

Η Λειψία έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης και πλέον η τέταρτη θέση… απειλείται, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να καραδοκεί. Η Κολωνία έκανε μία φοβερή ανατροπή μέσα σε πέντε λεπτά στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ουνιόν Βερολίνου (3-2), νίκη που μπορεί να αποδειχθεί «χρυσάφι» για τη σωτηρία της!

Λειψία – Βέρντερ Βρέμης 1-1

Η φορμαρισμένη Λειψία υποδέχθηκε τη Βέρντερ Βρέμης που έχει κάνει την… αντεπίθεσή της στις τελευταίες αγωνιστικές κυνηγώντας τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Απέναντι σε μία κάκιστη Λειψία στο πρώτο ημίχρονο, Η Βέρντερ πήρε το προβάδισμα χάρη στο αυτογκόλ Σάιβαλντ στο 35’, ο οποίος κρέμασέ άθελά του με κεφαλιά τον Γκουλάτσι.

Στην επανάληψη, η εικόνα των γηπεδούχων άλλαξε, μπήκαν δυνατά και απείλησαν από τα πρώτα λεπτά. To γκολ της ισοφάρισης ήρθε με φοβερό σουτ του Σέσκο στο 61’, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στο ημίχρονο.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, παρά τις ευκαιρίες που χάθηκαν εκατέρωθεν.

Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου 3-2

Στη μάχη για τη σωτηρία, η Κολωνία έκανε μία επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τον Ουνιόν Βερολίνου και ελπίζει ακόμη στην παραμονή της.

Οι πρωτευουσιάνοι είχαν πάρει νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Κνόχε και Βόλαντ στο 15’ και στο 19΄, αντίστοιχα, με την Κολωνία να μειώνει με το πέναλτι του Κάιντζ στο 45’.

Καρδιές «έσπασαν» στο φινάλε, η Κολωνία βρήκε και δεύτερο γκολ στο 87’ με τον Τιγκές κάνοντας το 2-2 και στο 93’ ο Ντάουνς έκανε την ολική ανατροπή με το 3-2!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα των απογευματινών αναμετρήσεων του Σαββάτου (11/05) για την 33η αγωνιστική της Bundesliga:

Λειψία – Βέρντερ Βρέμης 1-1

Κολωνία – Ουνιόν Βερολίνου 3-2

Γκλάντμπαχ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-1

Φράιμπουργκ – Χάιντενχαϊμ 1-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0