Football Talk

Έρχεται το… τρίτο συνεχόμενο: Η Σέλτικ κέρδισε τη Ρέιντζερς και θέλει έναν βαθμό ακόμη! (video)

Έρχεται το… τρίτο συνεχόμενο: Η Σέλτικ κέρδισε τη Ρέιντζερς και θέλει έναν βαθμό ακόμη! (video)

Κυνική, αποτελεσματική, κυρίαρχη και… πρωταθλήτρια. Η Σέλτικ επικράτησε με 2-1 της Ρέιντζερς στο «Old Firm» και θέλει μόλις έναν βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια της, ώστε να «κλειδώσει» τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο στη Σκωτία!

Επρόκειτο για ένα ντέρμπι Σκωτίας που τα είχε όλα. Τρία γκολ, δυνατές μονομαχίες, αυτογκόλ, κόκκινη κάρτα, χαμένο πέναλτι και… μία νικήτρια: τη Σέλτικ.

Την κορυφαία ομάδα στη χώρα της στο «σπίτι» της, με τη Σέλτικ να επικρατεί της Ρέιντζερς στο «Old Firm» με 2-1 και να πανηγυρίζει την 6η διαδοχική νίκη της στην έδρα της.

Φαινόταν εξαρχής πως οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι και πως μοιάζουν να ζητούν το τρίποντο σε μεγαλύτερο βαθμό, προκειμένου να φτάσουν σε απόσταση έξι βαθμών από τη Ρέιντζερς. Και τα κατάφεραν. Όλα τα δεδομένα της αναμέτρησης μάλιστα, άλλαξαν από το 35ο λεπτό, μέχρι και το φινάλε του πρώτου μέρους.

Προηγήθηκε στο 35’ η Σέλτικ με τον Ο’ Ράιλι, έλαβε χώρα τρία λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Λούντστραμ, που έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντέσερς 120 δευτερόλεπτα αργότερα, αλλά το… τραγικό δεκάλεπτο του Λούντστραμ ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η Σέλτικ ήθελε και ένα τρίτο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε, με την κορυφαία της στιγμή να έγκειται στο χαμένο πέναλτι του Ο’ Ράιλι, στο 55’. Έμεινε πάντως το 2-1 μέχρι τέλους, ανέβηκε στους 87 βαθμούς η Σέλτικ, που έμεινε αήττητη κόντρα στην «αιώνια» αντίπαλό της, για τέταρτη συνεχόμενη φορά που τέθηκε απέναντί της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0