Football Talk

Η Athens Kallithea συμπλήρωσε το... παζλ: Αυτές είναι 14 ομάδες της Super League της σεζόν 2024/25!

Η Athens Kallithea συμπλήρωσε το... παζλ: Αυτές είναι 14 ομάδες της Super League της σεζόν 2024/25!

Η Athens Kallithea ακολούθησε τον Λεβαδειακό στη Stoiximan Super League και με την άνοδό της συμπλήρωσε το «παζλ» των 14 ομάδων της νέας σεζόν.

Οι 14 ομάδες της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024/2025 «έκλεισαν», μετά και την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου από την Athens Kallithea. Με μία αγωνιστική να απομένει στη Super League 2, η Athens Kallithea θα τερματίσει πρώτη στο Νότιο Όμιλο ακολουθώντας στη μεγάλη κατηγορία τον Λεβαδειακό.

Αυτές είναι οι δύο ομάδες που θα αντικαταστήσουν τις ήδη υποβιβασμένες Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα κατά τη νέα σεζόν. Έτσι, οι συνολικά 14 που θα αγωνίζονται στη Stoiximan Super League είναι οι εξής: ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Athens Kallithea, Ατρόμητος, Βόλος, Λαμία, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ.

Κατά συνέπεια, ο νομός Αττικής θα εκπροσωπείται από πέντε συλλόγους, της Θεσσαλονίκης από δύο, ενώ από μία ομάδα θα έχουν οι νομοί Αρκαδίας, Μαγνησίας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Ηρακλείου, Αιτωλοακαρνανίας και Σερρών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0