Football Talk

Ο ατζέντης του Μανδά αποκαλύπτει: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο»!

Ο ατζέντης του Μανδά αποκαλύπτει: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο»!

Ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο προέβη σε αποκαλύψεις… προειδοποιώντας τη Λάτσιο να σπεύσει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο!

Ο Χρήστος Μανδάς πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία το τελευταίο διάστημα με τη Λάτσιο, όπου έχει πάρει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, λόγω και του τραυματισμού του Προβεντέλ. Συγκεκριμένα, μετρά 11 εμφανίσεις, σε 5 εκ των  οπίων έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Οι «Λατσιάλι», σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, και να τον «δέσουν» έως το 2029, με αυξημενες αποδοχές.

Ο ατζέντης του Έλληνα τερματοφύλακα, Ντιέγκο Ταβάνο, δεν παρέλειψε να τονίσει πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που έχει να κάνει η ιταλική ομάδα, ενώ ταυτόχρονα μίλησε για το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει ο Μανδάς από το εξωτερικό, για τον φιλόδοξο χαρακτήρα του και τη μεγάλη αυτοπεποίθησή του:

«Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή τερματοφύλακας.

Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο 

Δεν νομίζω ότι ο Πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει πίσω για την ανανέωση και μπορεί ακόμη και να προτείνει επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που υπογράφηκε σε πολύ προσιτή τιμή.

Ο Μανδάς είναι πολύ αντιδραστικός ως τερματοφύλακας, βλέπει αυτό το άθλημα ως εμμονή και θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Νομίζω ότι η προδιάθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι επίσης καλός με τα πόδια του και συμμετέχει στο παιχνίδι από την πλάτη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Λάτσιο που του έδωσε αυτή την ευκαιρία και ανταποκρίνεται καλά».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0