Football Talk

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! (video)

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! (video)

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το κρίσιμο παιχνίδι, ανάμεσα σε Ουντινέζε και Νάπολι στο «Φρίουλι», για την 35η αγωνιστική της Serie A.

Οι Ναπολιτάνοι, με αυτό το αποτέλεσμα, ενδέχεται να μείνουν στην 9η θέση, πίσω από τη Φιορεντίνα, ενώ η ομάδα του Φάμπιο Καναβάρο παραμένει στην 18η θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού, δύο βαθμούς πίσω από τη 17η Έμπολι.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα κύλησε με ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές, με τη Νάπολι να είναι εμφανώς επηρεασμένη από τις απουσίες των Ζιελίνσκι και Κβαρατσκέλια.

Οι «Παρτενοπέι», όμως, μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος, και αφού προειδοποίησαν με τον Καγιούστε στο 47΄, άνοιξαν το σκορ με τον… συνήθη ύποπτο, Βίκτορ Όσιμεν, στο 51΄.

 

Ο Νιγηριανός «ξαναχτύπησε» στο 80ο λεπτό, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Και εκεί που το παιχνίδι έδειχνε να έχει «σβήσει», ήρθες ο Σαξές στο 92ο λεπτό να ισοφαρίσει σε 1-1 και να «σοκάρει» τη Νάπολι, χαρίζοντας στην Ουντινέζε έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος.



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0