Football Talk

Βερόνα – Φιορεντίνα 2-1: Είχε το μυαλό της στο Βέλγιο και... τιμωρήθηκε! (video)

Βερόνα – Φιορεντίνα 2-1: Είχε το μυαλό της στο Βέλγιο και... τιμωρήθηκε! (video)

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε: Η Βερόνα νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα και έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής στη Serie A της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Με το «μυαλό» τους στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» οι βιόλα που παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές!

Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Serie A, η Βερόνα υποδεχόταν την Φιορεντίνα, η οποία έχει στρέψει την προσοχή στη ρεβάνς με τη Κλαμπ Μπριζ (08/05, 19:45) με φόντο τον τελικό της Αθήνας (Europa Conference League). Και αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Μπαρόνι, η οποία στην κυριολεξία «καιγόταν» για βαθμούς που θα την έφερναν πιο κοντά στο στόχο της σωτηρίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 13ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Σέρβου, Λάζοβιτς.

Ο Καστροβίλι απάντησε για τους «βιόλα» στο 42’, έπειτα από όμορφη ομαδική προσπάθεια της ομάδας του Ιταλιάνο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Βερόνα βρήκε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Νοσλίν στο 59’. To 2-1 παρέμεινε έως το τέλος, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη που τους φέρνει στους 34 βαθμούς στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, εξασφαλίζοντας επί της ουσίας την παρουσία τους στη Serie A της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στον αντίποδα, η Φιορεντίνα, η οποία παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, έχει την προσοχή της στραμμένη στο παιχνίδι της χρονιάς με την Κλαμπ Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» για τον ημιτελικό του Conference League!

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Βερόνα (Μ. Μπαρόνι): Μοντιπό, Τσεντόντζε, Μανιάνι (85’ Σίλβα), Κόπολα, Βινάγκρε (63’ Τσατσούα), Σερντάρ, Ντούντα, Νοσλίν, Λάζοβιτς (74’ Σούσλοβ), Φολορούνσο (85’ Νταβίντοβιτς), Μπονατσόλι (46’ Σβιντέρσκι).

Φιορεντίνα (B. Iταλιάνο): Κρίστενσεν, Φαραόνι (84’ Μπελότι), Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Παρίζι, Ντάνκαν (62’ Μποναβεντούρα), Λόπες (70’ Μαντράγκορα), Ικονέ (69’ Μπελτράν), Μπάρακ, Καστροβίλι (63’ Κουαμέ), Νζολά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0