Football Talk

Επτά χρόνια μετά, συνέβη ξανά: Τα δύο γκολ στην καριέρα του Πέλκα απέναντι στον Γιαννιώτη! (video)

Επτά χρόνια μετά, συνέβη ξανά: Τα δύο γκολ στην καριέρα του Πέλκα απέναντι στον Γιαννιώτη! (video)

Ο Πέλκας άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Μπασακσεχίρ στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Κασίμπασα του Ανδρέα Γιαννιώτη. Είναι το δεύτερο γκολ που σημειώνει ο Πέλκας σε βάρος του Γιαννιώτη με διαφορά επτά ετών!

Στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Super Liq, η Μπασακσεχίρ υποδέχτηκε την Κασίμπασα με τις δύο ομάδες να χωρίζει μία μικρή βαθμολογική απόσταση.

Ο Δημήρης Πέλκας ωστόσο, φρόντισε να βάλει την ομάδα του μπροστά, μόλις στο 15ο λεπτό και μάλιστα με γκολάρα από τα 20 μέτρα. Θύμα του Έλληνα μεσοεπιθετικού ένας γνώριμος από τα παλιά και πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Ο Έλληνας κίπερ υπερασπίζεται εδώ και καιρό την εστία της Κασίμπασα και το γκολ που δέχτηκε ξύπνησε μνήμες που τον γυρίζουν… επτά χρόνια πίσω.

Τότε (19/3/2017) ο Δημήτρης Πέλκας είχε «σκοτώσει» τον Ανδρέα Γιαννιώτη σε μία αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν τους τρεις βαθμούς (1-0) χάρη στο τέρμα του πολύπειρου μέσου.

Ενδεχόμενη νίκη της Μπασάκ θα την φέρει μία ανάσα από την 4η θέση, έναν βαθμό πάνω από την Μπεσίκτας και στο μείον 3 από την Τραμπζονσπόρ, στην μάχη της Ευρώπης.

Ταυτόχρονα, η συνεισφορά του Πέλκα σε αυτή τη διαδρομή είναι ανεκτίμητης αξίας με τον Έλληνα μέσο να έχει στα τελευταία έξι παιχνίδια, απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.

Δημήτρης Τσάκνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0