Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εντείνει τους ελέγχους για να αποφευχθεί η κακή χρήση εισιτηρίων!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εντείνει τους ελέγχους για να αποφευχθεί η κακή χρήση εισιτηρίων!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται έτοιμη να αυστηροποιήσει τους ελέγχους, προκειμένου να αποφευχθεί η κακή χρήση των εισιτηρίων των φιλάθλων της με αναπηρία.

Η απόφαση αυτή έρχεται σε συνέχεια ανησυχιών που αφορούν το γεγονός πως τα εν λόγω εισιτήρια κατέληγαν στα χέρια ανθρώπων που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα αναπηρίας και δεν πληρούσαν τα κριτήρια για να εκδώσουν ένα τέτοιο εισιτήριο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, νούμερο 1 προτεραιότητα είναι να εγγυηθεί πως οι φίλοι του που έχουν κάποιου είδους αναπηρία, μπορούν να προσεγγίσουν τις καθορισμένες ζώνες του γηπέδου. Δημοσίευμα της Daily Mail φαίνεται πως «έβαλε φωτιά» στη διοίκηση των «Κόκκινων Διαβόλων» καθώς ανέφερε πως ορισμένοι φίλοι της ομάδας εξασφάλισαν πρόσβαση σε αυτές τις θύρες, μην πληρώντας τα κριτήρια και τοποθετώντας ψευδή στοιχεία. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι μεγαλύτερο στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου παρατηρείται οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων.

Η Λέσχη φίλων της ομάδας συζήτησε εκτενώς το ζήτημα και επιμένει να στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την πολιτική του κλαμπ για την αποφυγή της κακής χρήσης εισιτηρίων που απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία.

«Τα εισιτήρια σε τμήματα όπου τοποθετούνται αναπηρικά αμαξίδια έχουν πάντα εξαιρετικά υψηλή ζήτηση, ειδικά σε εκτός έδρας αγώνες, και η νούμερο ένα προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι οπαδοί που πρέπει να βρίσκονται σε αυτό το τμήμα έχουν την ευκαιρία», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ.

«Η ύποπτη και κακή χρήση αυτών των εισιτηρίων συζητήθηκε στο πρόσφατο φόρουμ των φιλάθλων μας και θα υποστηρίξουμε το αίτημα της Ένωσης Υποστηρικτών Αναπήρων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εφαρμόσει συλλογές εισιτηρίων ταυτότητας, καθώς και περισσότερους επιτόπιους ελέγχους, σε εκτός έδρας αγώνες».

Δημήτρης Τσάκνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0