Football Talk

Λούτον – Έβερτον 1-1: Ισοπαλία με κερδισμένη τη… Νότιγχαμ!

Λούτον – Έβερτον 1-1: Ισοπαλία με κερδισμένη τη… Νότιγχαμ!

Όλα είναι ανοιχτά στη «μάχη» της Premier League, αναφορικά με τον υποβιβασμό και ουδείς μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δεν έχασε η Λούτον από την Έβερτον στην 36η αγωνιστική, έμεινε στο 1-1, αλλά δεν γνωρίζει προς το παρόν, αν αυτό το αποτέλεσμα της «κάνει».

Μπορεί σε μία διαφορετική φάση του πρωταθλήματος, ο βαθμός που πήρε η Λούτον από την Έβερτον να θεωρούνταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, όμως το τελικό 1-1 μοιάζει περισσότερο να «σπρώχνει» την ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς στην Championship, παρά να αναπτερώνει τις ελπίδες της για παραμονή στην Premier League.

Και αυτό διότι μετά το τελικό αποτέλεσμα, η Λούτον παραμένει στην 18η θέση της βαθμολογίας και τους 26 βαθμούς, ούσα στην ισοβαθμία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στο +2 από την Μπέρνλι. Ωστόσο, η πρώτη δεν έχει αγωνιστεί ακόμη κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Αν αμφότερες έχουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Λούτον, δηλαδή κερδίσουν, τα περιθώρια θα στενέψουν πολύ.

Μέχρι τότε, οι γηπεδούχοι πορεύονται με αυτό το 1-1, καθώς βρέθηκαν και πίσω στο σκορ. Ο Κάλβερτ Λιούιν ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι, συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, ο Αντεμπάγιο «απάντησε» άμεσα. Η Λούτον ισοφάρισε στο 31ο λεπτό και αυτομάτως, ο Νταβίντ Ράγια κέρδισε το «Golden Glove» για φέτος, από την στιγμή που ο Τζόρνταν Πίκφορντ είδε την εστία του να παραβιάζεται μετά από σχεδόν 300 αγωνιστικά λεπτά.

Η Λούτον πίεσε και προσπάθησε για την ανατροπή, και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους. Ο Χάρισον έφτασε κοντά στο γκολ, ο Μπάρκλεϊ το ίδιο στο 83’, ενώ ο Μπέντο φώναξε για πέναλτι ένα λεπτό μετά, δίχως να καταλογίζεται κάτι.

Η Λούτον είχε ξανά την στιγμή της ένα λεπτό αργότερα, αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους. Θα είναι δεδομένα στην Premier League τη νέα σεζόν η ομάδα του Σον Ντάις, αναμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων η γηπεδούχος, που πάντως, προς το παρόν, στην ισοβαθμία με τη Νότιγχαμ, δεν ευνοείται.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0