Football Talk

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός!»

«Ετοιμάζει πρόταση για τον Λιβάκοβιτς ο Ολυμπιακός!»
Την περίπτωση του 29χρονου τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, με τον Ολυμπιακού, συνδέοουν στην Τουρκία!

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Φενέρμπαχτσε, Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η Sabah, ο Κροάτης γκολκίπερ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, με τους «ερυθρόλευκους» να ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως στη «γειτονική» χώρα υπογραμμίζουν πως ένα ενδεχόμενο «διαζύγιο» ανάμεσα στον Λιβάκοβιτς και την ομάδα του Ισμαίλ Καρτάλ, θα ερχόταν από την πλευρά του 29χρονου γκολκίπερ, ο οποίος φέρεται να μην είναι ευχαριστημένος στην Τουρκία, μετά και τα όσα συνέβησαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ.  

Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε έως το 2028 και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Πάντως, η τουρκική ομάδα είχε δαπανήσει πάνω από 6 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε να τον κάνει δικό της από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον περασμένο Αύγουστο.  

Τέλος, θα πρέπει να θυμίσουμε πως οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν τον Κροάτη στα προημιτελικά του Europa Conference League, στα οποία ο Ολυμπιακός απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε και προκρίθηκε στους «4» της διοργάνωσης.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0