Football Talk

«ΠΑΟΚ δεν είναι πια… αστείο!»: Τρίτη φορά που «πληγώνει» έτσι την ΑΕΚ φέτος! (video)

«ΠΑΟΚ δεν είναι πια… αστείο!»: Τρίτη φορά που «πληγώνει» έτσι την ΑΕΚ φέτος! (video)
Η ΑΕΚ «πέταξε» για ακόμη μία φορά βαθμούς στα σκουπίδια, με την ήττα από τον ΠΑΟΚ (28/4, 3-2) να είναι η πέμπτη φορά μέσα στην σεζόν, που η «Ένωση» χάνει βαθμούς από το 89’ και μετά, και… τρίτη, συγκεκριμένα από τους Θεσσαλονικείς!

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στην 8η αγωνιστική (28/4) των Play offs της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ να βρίσκεται αγκαλιά με το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα της 10 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (28/4, 3-2).

Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» με δύο γκολ από το 80’ και μετά, έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, «πληγώνοντας» την ΑΕΚ για πέμπτη φορά με γκολ από το 89’ και έπειτα! Με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να το έχει καταφέρει τρεις φορές στην φετινή σεζόν!


Η αρχή έγινε στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό (21/12, 2-2) με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται με 2-1 μέχρι το 90+4! Το τρίποντο, ωστόσο, δεν ήρθε ποτέ αφού ο Θυμιάνης εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη έξοδο του Αθανασιάδη και σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2, κάνοντας δύο τα τέρματα του στον αγώνα!

Η επόμενη απώλεια βαθμών της ΑΕΚ ήρθε στην Θεσσαλονίκη αυτήν την φορά από στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (11/2, 1-1). Το γκολ του Ελίασον στο 47΄ έδειχνε πως έδινε στην ΑΕΚ ένα τεράστιο διπλό, ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 89΄ με κεφαλιά του Κεντζιόρα κατάφεραν να στερήσουν από την ΑΕΚ την χαρά της νίκης!

Η απώλεια βαθμών της ΑΕΚ δεν… είχε τελειωμό στην Θεσσαλονίκη, αφού μόλις τέσσερις αγωνιστικές μετά την ισοπαλία της Τούμπας, οι κιτρινόμαυροι «πέταξαν» πάλι βαθμούς, αυτήν την φορά στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στον Άρη (3/3, 3-3).

Το τελικό 3-3 ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μορόν στο 90+7 με την «Ένωση» να επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος.

Τελευταία φορά, πριν την επική ανατροπή του ΠΑΟΚ (28/4, 3-2) με το γκολ του Σάστρε στο 90+1, ήταν στην Ν. Φιλαδέλφεια (7/4, 2-2) με αντίπαλο τον συνήθη ύποπτο ΠΑΟΚ.

Με τους «κιτρινόμαυρους» να προηγούνται με δύο γκολ από το 49ο λεπτό, όλα έδειχναν ένα ήσυχο βράδυ για τους φιλάθλους της ΑΕΚ.

Ωστόσο, το γκολ του Μπάμπα στο 62’ και του Οζντόεφ στο 89’ ήρθαν να προστεθούν στους βαθμούς που χάνει η «Ένωση» από το 89’ και μετά!

Διονύσης Καλαϊζής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0