Football Talk

Φιορεντίνα – Σασουόλο 5-1: «Τρελό» δεύτερο ημίχρονο και 2Χ2, για πρώτη φορά στο 2024! (video)

Φιορεντίνα – Σασουόλο 5-1: «Τρελό» δεύτερο ημίχρονο και 2Χ2, για πρώτη φορά στο 2024! (video)

Σημαντική νίκη για τη Φιορεντίνα στην 34η στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος και τρομερό «ξέσπασμα» στο δεύτερο ημίχρονο, με πέντε γκολ σε 12 αγωνιστικά λεπτά αθροιστικά (5-1 τη Σασουόλο). Πρώτο 2Χ2 στη Serie A εντός του 2024, απέχει πάντως πέντε βαθμούς από τη Λάτσιο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε να συνεχίσει η Φιορεντίνα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη Serie A, με τους «βιόλα» να επικρατούν με 5-1 της Σασουόλο, στην 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά που η Φιορεντίνα κερδίζει δύο συνεχόμενες συναντήσεις της σε επίπεδο πρωταθλήματος, εντός του τρέχοντος ημερολογιακού έτους.

Ο Σότιλ άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό και ακολούθησε ένα «τρελό» δεύτερο ημίχρονο με πέντε γκολ σε 12 αγωνιστικά λεπτά. Ο Κουάρτα έκανε το 2-0, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε άμεσα.

Στο 57’ μείωσαν και στο 62’ έχαναν όμως με… 4-1. Ο Γκονζάλες και ο Μπάρακ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ, για να έρθει ξανά ο Γκονζάλες και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ανέβηκε στην 8η θέση με την εν λόγω επικράτηση η Φιορεντίνα, απέχει πάντως πέντε βαθμούς από τη Λάτσιο που είναι στις ευρωπαϊκές θέσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0