Football Talk

Η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ, αλλά έχει το «πάνω χέρι» σε όλες τις ισοβαθμίες!

Η ΑΕΚ έχασε από τον ΠΑΟΚ, αλλά έχει το «πάνω χέρι» σε όλες τις ισοβαθμίες!

Ο ΠΑΟΚ «λύγισε» την ΑΕΚ, μετά από πέντε ματς χωρίς νίκης απέναντί της, αλλά στην ισοβαθμία, δεν έχει τον πρώτο λόγο! Ποια τα δεδομένα για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό;

Το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League, ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι ο μεγάλος νικητής, ολοκληρώνοντας μία επική ανατροπή στην... ανατροπή απέναντι στην ΑΕΚ (28/04, 3-2), μέσα στην Τούμπα.

Κάπως έτσι, έφτασε στους 71 βαθμούς, με την ΑΕΚ να έχει 75, αλλά με ματς περισσότερο. Η απόσταση μεταξύ των δύο, αλλά και με τους υπόλοιπους διεκδικητές, είναι μικρή και η περίπτωση ισοβαθμίας, δεν γίνεται να αποκλειστεί. Εκεί, πάντως, το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα έχει τον πρώτο λόγο!

Παρά τη νίκη του ΠΑΟΚ, στις διαφορές μεταξύ τους, η ΑΕΚ έχει το πρώτο χέρι. Στα φετινά τους ματς, η «Ένωση» έχει μία νίκη, μία ο «Δικέφαλος του Βορρά» και υπήρξαν δύο ισοπαλίες. Ωστόσο, η νίκη της ΑΕΚ ήταν με δύο γκολ διαφορά και κατά συνέπεια, στο κριτήριο της «καλύτερης διαφοράς τερμάτων», υπερέχει των Θεσσαλονικέων με 7-6.

Το ίδιο συμβαίνει και απέναντι σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Απέναντι στους Πειραιώτες έχει δύο νίκες, οπότε κι αν ηττηθεί, δεν θα αλλάξει κάτι, ενώ με τους «πράσινους», έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα, άρα όλα έχουν κριθεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0