Football Talk

Αφοπλιστικός Ρασβάν Λουτσέσκου: «Ήταν το καλύτερο ματς της σεζόν – Έδωσα το χέρι μου στον Αλμέιδα!»

Αφοπλιστικός Ρασβάν Λουτσέσκου: «Ήταν το καλύτερο ματς της σεζόν – Έδωσα το χέρι μου στον Αλμέιδα!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρασβάν Λουτσέσκου, μετά το φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, στην 8η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League ο Ρασβάν Λουτσέσκου, που έκανε λόγο για όσα έγιναν στη συνάντηση, αλλά και για το φινάλε που «ξέφυγε» η κατάσταση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ:

«Ήταν ένα ποδοσφαιρικό σόου. Είναι το καλύτερο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Είχε πολλές μονομαχίες, ένταση. Πολύ ωραίες στιγμές, ανατροπές και από τις δύο ομάδες. Αυτή είναι η νοοτροπία του να μην τα παρατάς ποτέ. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από εμάς.

Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη, αλλά και περίπλοκη σεζόν. Αύριο θα σηκωθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με φρεσκάδα για συνέχεια.

Όταν παίζεις μία φορά την εβδομάδα, νιώθεις καλύτερα. Όταν παίζεις διαρκώς, στην Ευρώπη, σε εκτός έδρας παιχνίδια, δίχως ξεκούραση, ξοδεύοντας ενέργεια. Για εμάς ήταν πιο περίπλοκη η κατάσταση το τελευταίο διάστημα, διότι παίζαμε και με την Μπριζ και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ομάδες με ένταση και εμπειρία. Χάναμε ενέργεια, το ίδιο και οι παίκτες μας, πολλές φορές δεν κοιμόντουσαν στο κρεβάτι τους.

Συνεπώς, είναι φυσιολογικό μέσα σε αυτή την πορεία, να μην υπάρχει διαρκώς σταθερότητα. Το έχω πει πολλές φορές, άλλοι το ακούνε, άλλοι όχι.

Στο φινάλε, έδωσα το χέρι μου στον προπονητή. Δεν είδα τίποτα. Θα υπήρχε ένταση, μπορεί να συμβεί όμως!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0