Football Talk

Γιουβέντους – Μίλαν 0-0: Ο Σπορτιέλο έπαιξε από… ανάγκη και έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον Πιόλι (video)

Γιουβέντους – Μίλαν 0-0: Ο Σπορτιέλο έπαιξε από… ανάγκη και έβγαλε «ασπροπρόσωπο» τον Πιόλι (video)

Μπορεί ο Μενιάν να ανακοινώθηκε στη βασική 11αδα της Μίλαν, ένας τραυματισμός όμως δεν επέτρεψε στον Γάλλο να αγωνιστεί. Τη θέση του πήρε ο Σπορτιέλο και με μία τρομερή εμφάνιση χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, απέναντι στη Γιουβέντους (27/04, 0-0).

«Ήρωας» ο Σπορτιέλο για τη Μίλαν και τον Πιόλι. Ο Μενιάν με ένα πρόβλημα τελευταίας στιγμής, δεν κατάφερε να αγωνιστεί, με τον Ιταλό να καλύπτει τη θέση του και με το παραπάνω. Η Γιουβέντους επιχείρησε αρκετές φορές να τον νικήσει, χωρίς όμως επιτυχία. Το σκορ έμεινε «κολλημένο» στο 0-0 (27/04) για 34η αγωνιστική της Serie A, σε ένα ντέρμπι που θα ξεχαστεί αρκετά γρήγορα.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στην αναμέτρηση άργησε πολύ. Η Γιουβέντους απείλησε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με ένα απευθείας φάουλ του Βλάχοβιτς. Ο Σπορτιέλο όμως είχε απάντηση στην προσπάθεια του Σέρβου, διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν άλλη μία φορά στο 50ο λεπτό, με τον Κόστιτς να δοκιμάζει την… τύχη του από μακριά, με τον Σπορτιέλο και πάλι να αποκρούει εντυπωσιακά, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του και στο «ριμπάουντ» του Ντανίλο.

Η Μίλαν αντέδρασε και στο 66’ ο Λόφτους-Τσικ έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Άγγλος με έναν «κεραυνό» απείλησε από απόσταση, με την μπάλα όμως, να περνάει για λίγο άουτ.

Ο Μίλικ με κεφαλιά στο 73ο λεπτό δοκίμασε για άλλη μία φορά τα αντανακλαστικά του Σπορτιέλο, τα οποία ήταν και πάλι εξαιρετικά με το σκορ να μην αλλάζει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβάντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρεέμερ, Ντανίλο, Γουεά, Καμπιάζο, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς (62' Κιέσα), Βλάχοβιτς (62' Μίλικ), Γιλντίζ (82' Μιρέτι)

Μίλαν (Σ. Πιόλι): Σπορτιέλο, Μουσά, Γκάμπια, Τιάο, Φλορέντζι, Αντλί (63' Μπενασέρ), Ρέιντερς, Πούλισικ, Λόφτους-Τσικ (82' Ζερόλι), Λεάο, Ζιρού (71' Οκαφόρ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0