Football Talk

«Προπονητής της Νάπολι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Αντόνιο Κόντε!»

«Προπονητής της Νάπολι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Αντόνιο Κόντε!»

Δημοσιογράφος της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης, αποκαλύπτει πως ο Αντόνιο Κόντε έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νάπολι, για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία!

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Αντόνιο Κόντε! Όπως αποκαλύπτει δημοσιογράφος της κρατικής ιταλικής τηλεόρασης, ο άλλοτε προπονητής των Γιουβέντους, Τσέλσι, Ίντερ, Τότεναμ, αλλά και της Εθνικής Ιταλίας, βρίσκεται μία… ανάσα από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Τσίρο Βενεράτο, τονίζει πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια!

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απέρριψε πριν από λίγο καιρό μία μεγάλη πρόταση από την Σαουδική Αραβία, είναι έτοιμος να αναλάβει την Νάπολι και να γίνει ο άνθρωπος που θα κληθεί να ανεβάσει ξανά το σύλλογο μετά από μία δύσκολη σεζόν.

Οι Πιόλι και Γκασπερίνι αξιολογήθηκαν ενώ stand-by ήταν ο Ιταλιάνο. Το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση, υπάρχει συμφωνία με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και έχουν ρυθμιστεί όλα, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών λεπτομερειών.

Στο καλοκαιρινό παζάρι θα γίνουν λίγες αλλά στοχευμένες μεταγραφές».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0