Football Talk

Στην Πολωνία τους αγάπησαν πολύ: Απίθανη αποθέωση σε Κούτρη και Κουλούρη, μετά την πρόκριση της Πογκόν! (video)

Στην Πολωνία τους αγάπησαν πολύ: Απίθανη αποθέωση σε Κούτρη και Κουλούρη, μετά την πρόκριση της Πογκόν! (video)
Απίθανη αποθέωση και επίθεση... αγάπης για τον Λεονάρντο Κούτρη και τον Ευθύμη Κολούρη!

Τόσο ο Λεονάρντο Κούτρης, όσο και ο Ευθύμης Κουλούρης φαίνεται να απολαμβάνουν τις στιγμές που ζουν στην Πολωνία με τη φανέλα της Πογκόν Στσέτσιν, την ίδια στιγμή που και ο κόσμος τους... λατρεύει!

Το βράδυ της Τετάρτης (03/04) αμφότεροι πανηγύρισαν την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας, μετά και την εντός έδρας νίκη (2-1) της Πογκόν επί της - πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα - Γιαγκελόνια.

Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Ατρομήτου και του ΠΑΟΚ, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 59ο λεπτό του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 79’.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί που ο Φρέντρικ Ούλβεσταντ πέτυχε το «χρυσό» για τους γηπεδούχους, στο 98’, στέλνοντάς τους, στον τελικό για 4η φορά.  

Οι δύο Έλληνες παίκτες αποθεώθηκαν και από την ομάδα τους, καθώς είναι σημαντικό να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Πογκόν προχώρησαν σε σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και αποκάλεσαν «Έλληνα Μπενζεμά» τον Κολούρη.

Όσον αφορά τον Κούτρη, στα social media της Πογκόν υπάρχει μία δημοσίευση, στην οποία εκείνος αποκαλείται «GOATris», για την... κορυφαία εμφάνιση του στον ημιτελικό!  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0