Football Talk

Ο Ρουμπιάλες επέστρεψε στη Μαδρίτη και συνελήφθη στο αεροδρόμιο! (video)

Ο Ρουμπιάλες επέστρεψε στη Μαδρίτη και συνελήφθη στο αεροδρόμιο! (video)

Με το που πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη, ο πρώην πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, συνελήφθη πάραυτα από τις Αστυνομικές Αρχές.

Λίγες ημέρες μετά το αίτημα της Εισαγγελίας για φυλάκιση 2,5 ετών στον Λουίς Ρουμπιάλες, ο πρώην πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04) στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, κατά τη επιστροφή του από την Δομινικανή Δημοκρατία.

Υπενθυμίζουμε ότι τον προηγούμενο μήνα, η Αστυνομία είχε κάνει έρευνα στο σπίτι του, όσο και στην έδρα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπου και προχώρησε σε συλλήψεις.


Ο Ρουμπιάλες αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστήριο Μαγιανταχόντα της Μαδρίτης, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν οικονομικές παρατυπίες της Ισπανικής Ομοσπονδίας την τελευταία πενταετία. Ο ίδιος, αρνείται κάθε ανάμειξή του στην εν λόγω υπόθεση διαφθοράς.

Να σημειωθεί ακόμη, ότι θα δικαστεί ξεχωριστά για το μη συναινετικό φιλί προς την Τζένι Ερμόσο μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών το περασμένο καλοκαίρι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0