Football Talk

Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν του είπα για Τερίμ με ρώτησε ‘αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;»

Ατζούν για Αλαφούζο: «Ήταν απελπισμένος, όταν του είπα για Τερίμ με ρώτησε ‘αλήθεια μπορείς να τον πείσεις;»

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί μίλησε για τον ρόλο που είχε στην επιλογή του Φατίχ Τερίμ, ως ο επόμενος προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ατζούν Ιλιτσαλί παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την επιρροή που είχε στην απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου, να φέρει τον Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό.

Ο Ατζούν είχε τεράστια συνεισφορά, ώστε να κλείσει επιτυχημένα από πλευράς «πρασίνων» αυτό το deal, καθώς ο ίδιος πρότεινε το όνομα του Τούρκου προπονητή, ενώ ήρθε σε απευθείας επαφή μαζί του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτσαλί:

«Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι στενός μου φίλος. Ήταν πολύ δυσαρεστημένος και απελπισμένος. Παρά τη σοβαρή επένδυση, η ομάδα κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε. Πέρυσι είχαν μια σοβαρή διαφορά βαθμών, αλλά πάλεψαν για το πρωτάθλημα. Όσο κουβεντιάζαμε, ζήτησε τη συμβουλή μου. Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στο μυαλό μου επειδή ήταν νικητής.

Ο πρόεδρος στην αρχή έμεινε έκπληκτος. Είπε: "Μπορείς να πείσεις τον Τερίμ να έρθει;" "Είπα, "Το έργο σου είναι καλό, στον προπονητή Φατίχ αρέσουν οι δύσκολες δοκιμασίες". Αυτό συνέβη όταν και τα δύο μέρη ήταν θετικά. Δημιουργήθηκε μια χημεία. Αρκούσε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού να συνομιλήσει με τον Φατίχ Τερίμ για τρία λεπτά»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0