Football Talk

Αλαβές – Σοσιεδάδ 0-1: «Κλειδώνει» εισιτήριο στο Conference League η ομάδα του Αλγκουασίλ!

Αλαβές – Σοσιεδάδ 0-1: «Κλειδώνει» εισιτήριο στο Conference League η ομάδα του Αλγκουασίλ!

H Σοσιεδάδ με γκολ του Πατσέκο (59’) επικράτησε εκτός έδρας της Αλαβές (1-0) και «κλειδώνει» το εισιτήριο του Conference League!

Το διακύβευμα για την ομάδα του Αλγκουασίλ ήταν υψηλό, με δεδομένο το γεγονός πως έχει χαθεί πολύτιμο έδαφος για την μάχη της Ευρώπης. Το εμπόδιο της Αλαβές προσφερόταν για ανάκαμψη και χρήσιμους βαθμούς, πράγμα που αποτυπώθηκε και στην εικόνα της αναμέτρησης. Η Σοσιεδάδ, υπήρξε αποφασιστική από το ξεκίνημα και προσπάθησε να φτιάξει στιγμές για γκολ. Με την κατοχή και τον έλεγχο την μπάλας στα πόδια της, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο ζητούμενο στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 59ο λεπτό, με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι του κεντρικού αμυντικού, Πατσέκο.

Το πολύτιμο 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την Σοσιεδάδ να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο τρίποντο που μετά την συμπλήρωση 30 αγώνων, την «εδραιώνει» στην έκτη θέση (49 βαθμοί) και στις θέσεις που οδηγούν στο Conference League της επόμενης σεζόν, έχοντας την ίδια στιγμή και μία απόσταση ασφαλείας από την διώκτρια, Ρεάλ Μπέτις που «κάθεται» στην έβδομη θέση (42 βαθμοί).

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ντεπορτίβο Αλαβές (Λ. Γκαρσία): Σιβέρα, Γκοροσάμπελ, Αμπκάρ, Μαρίν, Λόπεζ, Μπλάνκο, Γκεβάρα (66’ Μπενιαβίδεζ), Βιθέντε (75’ Σιμεόνε), Ριόχα (76’ Ρεμπάχ), Γκουρίδι (66’ Πανιτσέλι), Ομορόντιον (75’ Κίκε Γκαρσία).

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ι. Αλγκουασίλ): Ρεμίρο, Τραορέ, Θουμπέλδια, Πατσέκο, Γκαλάν, Θουμπιμέντι, Ζακαριάν (83’ Τουριέντες), Μερίνο, Κούμπο (44’ Μπέκερ), Μπαρενετσέα (69’ Αντρέ Σίλβα), Ογιαρθάμπαλ (Τίρνεϊ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0