Football Talk

Αδιανόητος ο Σόουζα στο Μπενφίκα – Τσάβες: Απέκρουσε τρεις φορές πέναλτι! (video)

Αδιανόητος ο Σόουζα στο Μπενφίκα – Τσάβες: Απέκρουσε τρεις φορές πέναλτι! (video)

Εμφάνιση που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Τρομερός ο γκολκίπερ της Τσάβες, Ούγκο Σόουζα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπενφίκα. Απέκρουσε τρία πέναλτι, αλλά… δεν κράτησε το «μηδέν»!

Αδιανόητη εμφάνιση του γκολκίπερ της Τσάβες, Ούγκο Σόουζα, στην εξόρμηση της ομάδας του στο «Ντα Λουζ», απέναντι στην Μπενφίκα. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι απέκρουσε τρία πέναλτι, σε διάστημα 40 αγωνιστικών λεπτών!

Η αρχή έγινε στο 26ο λεπτό, όταν βρέθηκε απέναντι στον Ντι Μαρία. Ο Αργεντινός έκανε μια αδύναμη εκτέλεση, ο Βραζιλιάνος έπεσε στα δεξιά και μπλόκαρε το σουτ, κρατώντας το 0-0.

Στο 2ο μέρος, ο Ντι Μαρία κέρδισε πέναλτι, αλλά την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρτούρ Καμπράλ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέλεξε την ίδια γωνία, όμως ο Σόουζα έπεσε ξανά σωστά και χαμηλά και απέκρουσε.

Ο διαιτητής όμως, καταλόγισε επανάληψη στην εκτέλεση, αφού είχαν μπει στην περιοχή τέσσερις παίκτες των φιλοξενούμενων νωρίτερα. Ο Καμπράλ ανέλαβε και πάλι την ευθύνη,  σούταρε ξανά χαμηλά και δεξιά, αλλά ο Σόουζα έπεσε ξανά σωστά και απέκρουσε πέναλτι για τρίτη φορά στη βραδιά.

Δεν κράτησε παρόλα αυτά το «μηδέν», καθώς στο 68’ ο Ντι Μαρία διαμόρφωσε το τελικό 1-0!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0