Football Talk

Κ19 Δανία – Ελλάδα 2-1: Οι Σκανδιναβοί «έσβησαν» το όνειρο του EURO 2024!

Κ19 Δανία – Ελλάδα 2-1: Οι Σκανδιναβοί «έσβησαν» το όνειρο του EURO 2024!

Η Εθνική μας ομάδα υποχρεώθηκε σε δεύτερη σερί ήττα (2-1) από τη Δανία και μάλιστα πανομοιότυπη με την προηγούμενη (ήττα από την Πορτογαλία) στη δεύτερη αναμέτρηση του Elite Round που βάζει τέλος στο όνειρο συμμετοχής στην τελική φάση του EURO 2024.

Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου ήταν καλοί στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και ενδεχομένως άξιζαν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Οι Δανοί ήταν εκείνοι που πήραν «κεφάλι» στο σκορ στο 24’ με τον κεντρικό αμυντικό Μαντς Νίμπο Λαούριτσεν να προλαβαίνει τον Νικολακούλη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σέρτντεμιρ.

Η ελληνική ομάδα αφυπνίστηκε και έβγαλε αντίδραση. Η κινητικότητα της ελληνικής ομάδας μετουσιώθηκε σε ένα κερδισμένο πέναλτι στο 41’.

Όμως ο Γκιτέρσος που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ντίτμερ, ο οποίος το απέκρουσε, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Οι Έλληνες είχαν προσθέσει επιμονή στο παιχνίδι τους και με τον Καλοσκάμη στο 62’ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Όμορφο γκολ από τον νεαρό μέσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η ευφορία κράτησε λίγο, καθώς οι Δανοί είχαν απάντηση και την βρήκαν στο 80’ με εκφραστή τον κεντρικό τους επιθετικό, Αλεξάντερ Σίμελχακ.

Το 2-1 παρέμεινε έως το τέλος με τους Δανούς να σκαρφαλώνουν στους βαθμούς και να παίρνουν το προβάδισμα για πρόκριση στο προσεχές EURΟ under 19 που θα διεξαχθεί στη Βόρειο Ιρλανδία.

Στον αντίποδα, η ελληνική ομάδα μένει με την πικρία καθώς και τυπικά, το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση «έσβησε», κάπως άδοξα. Το δίχως άλλο, άκρως ικανοποιητικές οι εμφανίσεις της ομάδας  του Τάσου Θέου, η οποία θα δώσει ένα τελευταίο παιχνίδι – γοήτρου με τους Σέρβους.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0