Football Talk

Κ19 Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ 3-0: «Πράσινος» θρίαμβος υπό το βλέμμα του Φατίχ Τερίμ!

Κ19 Παναθηναϊκός – Φενερμπαχτσέ 3-0: «Πράσινος» θρίαμβος υπό το βλέμμα του Φατίχ Τερίμ!

Την ομάδα Κ19 της Φενερμπαχτσέ υποδέχτηκε σήμερα ο Παναθηναϊκός (23/03) στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Al Αbtal Cup» την οποία και κέρδισε με 3-0. Πρωταγωνιστής ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ήταν παρών και είχε τετ-α-τετ με το επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας!

Οι μικροί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν για φιλική αναμέτρηση την Κ19 της Φενερμπαχτσέ στο «Γ. Καλαφάτης» στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά «Al Abtal Cup» και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους μικρούς της Φενέρ (3-0).

Μάλιστα αυτό είναι το πρώτο τρίποντο του «τριφυλλιού» σε 4 παιχνίδια, το οποίο του επιτρέπει να σκαρφαλώσει στους 5 βαθμούς και την τρίτη θέση του ομίλου του, πίσω από τις πρωτοπόρους Λεγανές και Ρόμα.

pao_panigiriko.jpg

Είδηση όμως αποτελεί το γεγονός πως η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων διεξήχθη υπό το βλέμμα του Φατίχ Τερίμ. Ο Τούρκος προπονητής των «πρασίνων» έδωσε το παρόν στο Κορωπί και όπως είναι φυσιολογικό τα είπε τόσο με τους συμπατριώτες του όσο και με τους Έλληνες φίλους του.

terim_sinergates.jpg

Μάλιστα εγκάρδιους χαιρετισμούς με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της τουρκικής ομάδας, αντάλλαξαν πέραν από τον Φατίχ Τερίμ και οι άμεσοι συνεργάτες του Τούρκου προπονητή στον Παναθηναϊκό.

terim.jpg

4202309_1.jpg


Έτσι λοιπόν, παρά το γεγονός πως ο Τερίμ δεν έχει περάσει ποτέ από την ομάδα της Φενέρ, χαίρει της εκτίμησης και των μεγάλων αντιπάλων του ενδεικτικό της φήμης που απολαμβάνει στην γείτονα χώρα. Τα επιτεύγματά του «Αυτοκράτορα» άλλωστε μιλούν από μόνα τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0