Football Talk

«Ντου» και... χαμός με το τέλος του Τραμπζονσπόρ-Φενερμπαχτσέ: Λαβή αλά «Καράτε Κιντ» από τον Μπατσουαγί! (video)

«Ντου» και... χαμός με το τέλος του Τραμπζονσπόρ-Φενερμπαχτσέ: Λαβή αλά «Καράτε Κιντ» από τον Μπατσουαγί! (video)

Μπορεί ο Μίτσι Μπατσουαγί να σκόραρε το νικητήριο τέρμα για τη Φενερμπαχτσέ στη Τραπεζούντα, ο Βέλγος επιθετικός ωστόσο, πρωταγωνίστησε σε ένα διόλου τιμητικό στιγμιότυπο, κάνοντας μία λαβή εμπνευσμένη από… το Καράτε Κιντ!

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη (2-3) της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού επί της Τραμπζονσπόρ δεν άρεσε στους φιλάθλους των γηπεδούχων και το σφύριγμα της λήξης έφερε ένταση, νεύρα και γενική συμπλοκή.

Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Φενέρ τη στιγμή που εκείνοι είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου για να πανηγυρίσουν.

Στη συνέχεια προκλήθηκε χάος, με άνδρες της ασφάλειας να προσπαθούν να αποτρέψουν τη μαζική είσοδο των φιλάθλων και να προσπαθούν να «ηρεμήσουν τα πνεύματα».



Σε κάποιο στιγμιότυπο, ο φακός συνέλαβε τον Μπατσουαγί να πρωταγωνιστεί σε ένα όχι και τόσο τιμητικό περιστατικό, εξαπολύοντας μία φοβερή κλωτσιά σε έναν φίλο της Τραμπζονσπόρ, ενέργεια εμπνευσμένη από τον Ντάνιελ Λαρούσο και την δημοφιλή ταινία Καράτε Κιντ.




www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0