Football Talk

Λάτσιο: Επεισόδιο Ιμόμπιλε με οπαδούς και μηνύσεις κατά του ιταλικού τύπου!

Λάτσιο: Επεισόδιο Ιμόμπιλε με οπαδούς και μηνύσεις κατά του ιταλικού τύπου!

Καζάνι που βράζει θυμίζει τις τελευταίες ώρες η Λάτσιο, έπειτα από την αποπομπή του Μαουρίτσιο Σάρι. «Ντου» στον αρχηγό της Λάτσιο έξω από το σχολείο του γιου του και μηνύσεις κατά του Ιταλικού Τύπου από τον Ιμόμπιλε συνθέτουν ένα «εκρηκτικό» κοκτέιλ.

Όπως αποκαλύπτουν ο Τύπος της γείτονος χώρας αλλά και γαλλικά μέσα, ο Τσίρο Ιμόμπιλε φαίνεται να ενεπλάκη σε φραστικό επίπεδο με οργισμένους φίλους των «λατσιάλι» έξω από το σχολείο του τετράχρονου γιου του.

Όλα αυτά έγιναν την Παρασκευή (15/03) παρουσία μάλιστα ολόκληρης της «οικογένειας Ιμόμπιλε», καθώς ο αρχηγός της Λάτσιο συνοδευόταν από τη σύζυγό του την ώρα του περιστατικού. Στον Ιταλό χρεώνουν την απομάκρυνση του Σάρι, καθώς όπως διέρρευσε στον ιταλικό Τύπο υπήρξε δάκτυλος του αρχηγού που σηματοδότησε τον τερματισμό της θητείας του έμπειρου Ιταλού τεχνικού. Οι φήμες αυτές δεν πέρασαν στα ψιλά και δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτά των τιφόζι της Λάτσιο.

Ο ίδιος ο Ιμόμπιλε πάντως, κατέθεσε μήνυση κατά του ιταλικού Τύπου, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την υποκίνηση μίσους προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του.

«Δυστυχώς, όλα αυτά αποτελούν προϊόντα υποκίνησης μίσους που ενθαρρύνεται από μερίδα του Τύπου και των δημοσιογράφων μέσω των κοινωνικών τους δικτύων που διαδίδουν ψεύδη και δηλώσεις μίσους εναντίον του Τσίρο Ιμόμπιλε» ανέφερε η ανακοίνωση των δικηγόρων του Ιταλού.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0