Football Talk

Europa Conference League: Ήττα, αλλά... πρόκριση για Φενερμπαχτσέ, στους «8» και η Φιορεντίνα! (video)

Europa Conference League: Ήττα, αλλά... πρόκριση για Φενερμπαχτσέ, στους «8» και η Φιορεντίνα! (video)

Την Πέμπτη (14/03) κρίθηκαν όλα στις ρεβάνς και «έκλεισαν» οι θέσεις για τους «8» του Europa Conference League. Η Φενερμπαχτσέ έχασε την... μάχη με την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (0-1), όμως η «τριάρα» του πρώτου ματς την έστειλε στην επόμενη φάση. Η Φιορεντίνα πήρε το «εισιτήριο» μετά το 1-1 κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, ενώ η αναμέτρηση... θρίλερ της Βικτόρια Πλζεν με την Σερβέτ, οδηγήθηκε στα πέναλτι, με την οικοδέσποινα να παίρνει την πρόκριση.

Την Πέμπτη (14/03) έλαβαν χώρα οι ρεβάνς που θα καθόριζαν ποιοι άξιοι και λίγο... τυχεροί θα έκαναν το βήμα που θα τους έστελνε απευθείας στους «8» του Europa Conference League.

Η Φενερμπαχτσέ ηττήθηκε από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (0-1) εξαιτίας της δυνατής και δύσκολης κεφαλιάς του Ράσμουσεν στο 68’, όμως έχοντας ήδη... εξοντώσει τους Βέλγους μέσα στην έδρα τους με «τριάρα», πέρασαν άνετα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Φιορεντίνα στο... παρατσάκ είχε κερδίσει την Μακάμπι Χάιφα στην πρώτη τους συνάντηση (4-3) και έπρεπε πάση θυσία να μεγαλώσει το προβάδισμα. Χάρη στο γκολ του Μπαράκ στο 59’, οι Ιταλοί αύξησαν την διαφορά, όμως ο Καλαϊλί έδωσε την απάντησή του στο 88’. Παρόλα αυτά, έστω και με ισοπαλία (1-1), η ομάδα του Ιταλιάνο σιγούρεψε την θέση της στους «8».

Βικτόρια Πλζεν και Σερβέτ είχαν αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά στην ρεβάνς, όμως το ματς έληξε χωρίς γκολ στην κανονική διάρκεια και πήγε στην παράταση, με την αγωνία για το αποτέλεσμα να είχε... χτυπήσει κόκκινο. Ούτε στην παράταση υπήρξε ιδιαίτερη δράση, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στα πέναλτι. Τρια τα χαμένα στο σύνολο για τους φιλοξενούμενους, και η γηπεδούχος πήρε τελικά με... κόπο το «πράσινο φως» για να συνεχίσει το ταξίδι της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0